Peki sonra yumurtlama dönemini nasıl hesaplayacağım Bi sonraki gebeliğe zararı oluyor mu acabaAynen kimyasal gebelik olmuş benimde ilk 18.91 den 18.26 ya en sonda 0.01 e düştü geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Bu değerlerde tekrar yükselme olmaz sanırım artık dış gebelik falan olur diye çok korkuyorumHayır kaç gün olduysa ilk günden itibaren sayacaksın ama yumurtlama dönemi herkeste değişiyor 12-14-19-21 gibi hemen adet bitince yumurtlayan da var onu kendin takip et veya test al onla yap
Yok dış gebelik olmaz kimyasal gebelik dr hap vermedi mi sana kanamanın durması için hızlı yükselir dış gebelik te kan değerleriTeşekkür ederim. Bu değerlerde tekrar yükselme olmaz sanırım artık dış gebelik falan olur diye çok korkuyorum
Yok şuan kanama gelmedi değer düşüyor ama kanama yok bende anlamadım. Doktor 5 10 gün sonra regl olursun dediYok dış gebelik olmaz kimyasal gebelik dr hap vermedi mi sana kanamanın durması için hızlı yükselir dış gebelik te kan değerleri
Ben de aynı sorunu yaşıyorum,perşembe asm de değer 10 bugün devlette 5.80 ,alttan muayene oldum dr ,kalınlaşma var kanama yok çok erken olduğundan değerlerde sapma olur, 2,3 günde bir kan ver dedi anlamadım ,çok istiyordumYok şuan kanama gelmedi değer düşüyor ama kanama yok bende anlamadım. Doktor 5 10 gün sonra regl olursun dedi
Bende de muayene etmişti rahmin çok güzel hazırlamış şuan kendini gebeliğe demişti ama maalesef dün kanama başladı. Inşallah Allah isteyen herkese ve bizlere nasip eder canmBen de aynı sorunu yaşıyorum,perşembe asm de değer 10 bugün devlette 5.80 ,alttan muayene oldum dr ,kalınlaşma var kanama yok çok erken olduğundan değerlerde sapma olur, 2,3 günde bir kan ver dedi anlamadım ,çok istiyordum
Amin inşallah kısa sürede güzel haber alırız,şuan aşırı kanama var parçalı ağrılıBende de muayene etmişti rahmin çok güzel hazırlamış şuan kendini gebeliğe demişti ama maalesef dün kanama başladı. Inşallah Allah isteyen herkese ve bizlere nasip eder canm
Ben de 6. Gününe randevu aldım eşimde gideceği için izin alabileceği tarihi ancak ayarladık sorun olmaz umarımAmin inşallah kısa sürede güzel haber alırız,şuan aşırı kanama var parçalı ağrılıbitince dr gideceğim tekrar .
Bol bol su tüketin. Biraz ağrılı ve sancılı olabiliyor. İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberi almak nasip olsun inşallahBen de 6. Gününe randevu aldım eşimde gideceği için izin alabileceği tarihi ancak ayarladık sorun olmaz umarım
İnşallah çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBol bol su tüketin. Biraz ağrılı ve sancılı olabiliyor. İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberi almak nasip olsun inşallahKimyasal gebelikten kısa süre sonra ve hatta üstüne adet görmeden yeniden hamile kalanlar var. Sakın korkmayın
İnşallah olmaz ,hakkımızda hayırlısı olsun.Ben de 6. Gününe randevu aldım eşimde gideceği için izin alabileceği tarihi ancak ayarladık sorun olmaz umarım
yumurtlama dönemini takip edemezsen gün aşırı ilişkiye girebiliriniz. tüm ay boyunca yorucu oluyor ama ben ilk gebeliğimi öyle kaldım tüm ay gün aşırı yaparak.Peki sonra yumurtlama dönemini nasıl hesaplayacağım Bi sonraki gebeliğe zararı oluyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?