Beta değeri acil

Babyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2021
85
19
38
29
Kızlar merhaba daha yeniyim fikrinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun bugün test yaptım çitf çizgi gördüm sonra kanda baktım 141 çıktı sizce bu ne demek uzun zamandır istiyordum ama olmayınca artık kafama takmadım çitf çizgiyi görünce şaşırdım beklemiyordum değişik bir duygu bıraz uzattım kusura bakmayın

Eklentiler

• IMG20220611182509.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 60
Teşekkürler değeri iyi mi çok anlamıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin

Hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

Hamilesiniz ne demek olucak

Teşekkürler değeri iyi mi çok anlamıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inş
2 günde 1 kanda beta hcg değerin en az %60 artması lazım
Doktora gidin ve hamileliğinizi bildirin belki önden vitamin başlamak isteyebilir kan tahlillerinizi yaptırın
Değer 1500-3000 arası kese gözükür
Sağlıkla devam etsin inş gebeliğiniz

Teşekkürler sağolun hafta içi gideceğim

Düzensiz aslında ama en son 4 Mayıs'ta oldum bu ay olmam gerekiyordu 1 hafta geçti
Benim 1 gün kala 300 dü ama sizin hem düzensiz hem geç döllenme olabilir . Doktorunuza bir sorun Ya da hemen doktor bulun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Benim 1 gün kala 300 dü ama sizin hem düzensiz hem geç döllenme olabilir . Doktorunuza bir sorun Ya da hemen doktor bulun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Geç döllenme olduğunu bende düşünüyorum 2 hafta önce kadar yaptım test negatifti. Teşekkür ederim sağolun darısı hepinizin başına pazartesi gidecem umarım artış olur ilk defa yaşıyorum ve ilk defa çift çizgi gördüm

Bugün yaptıysanız Pazartesi tekrar verin iki katına çıkmış olması gerekir . Çok sevindim adınıza

Çok sağolun teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin. Değeri nasıl sizce
Değeriniz iyi diğer güne tekrarlarsiniz yine yüksek çıkarsa herşey yolunda demek amin aminnn inşallah

Teşekkürler sağolun hafta içi gideceğim
Doktora gitmeden önce acilde ya da sağlık ocağında kan ver bence canım. Artışa göre hesap yapıp 3000 den sonra gidersen anca görünür kese. Erkenden gitsen de senden tahlil ister ultrasona bakamaz. Folik asite başla sadece bi an önce. Haftaya Pazartesi falan anca görünür düzenli artarsa. Ben öyle yapmıştım.

Çok teşekkür ederim canım 141 kaç haftalıktır bilgin var mı bide nelere dikkat ettin umarım güzel gider herkese nasip etsin rabbim

Çok teşekkür ederim canım 141 kaç haftalıktır bilgin var mı bide nelere dikkat ettin umarım güzel gider herkese nasip etsin rabbim
Amin. Yorma kendini ilk 3 ay önemli malum. Zorlamadıkça sıkıntı olmaz. Folik asit muhakkak başlamalısın değerin de düzenli artar inşaallah Haftalık için de son adet tarihine göre hesaplamalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…