• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değeri acill kızlar yardım edinnn

merveecftc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızlar biliyorum belki komik gelicek ama yine de fikirde bulunacağınızı biliyorum son adet tarihim Ocak 14 eşimle şubatın 1 de ilişkimiz oldu iki kere korunmasız aynı şekilde devam etti ilişkiden 9 gün sonra kan testi verdim çok meraklı biriyim beta 1.20 çıktı henüz çok erkendi 2 gün sonra regl olucam ama sizce hamilelik var mıdır beta yükselir mii

Kızlar biliyorum belki komik gelicek ama yine de fikirde bulunacağınızı biliyorum son adet tarihim Ocak 14 eşimle şubatın 1 de ilişkimiz oldu iki kere korunmasız aynı şekilde devam etti ilişkiden 9 gün sonra kan testi verdim çok meraklı biriyim beta 1.20 çıktı henüz çok erkendi 2 gün sonra regl olucam ama sizce hamilelik var mıdır beta yükselir mii
Büyük ihtimalle yükselmez. Kanda ilişkiden 1 hafta sonra çıkıyor varsa.

Yükselebilir çünkü döllenen yumurtanın rahme tutunması 8. Günde de olabilir 9.günde de. Bu herkeste değişebilir. Benim pazartesi kan testim 1.44dü cumartesi 153. O yüzden biraz daha bekleyip tekrarlayın bence.

Teşekkür ederim bende öyle diye düşünüyorum ama çok mu erken diyorum acaba 2 gün sonra adet günüm ama böyle olup çok hamile kalan varmış doğru mu sizce
Her korunmasız ilişkide ihtimal var. Ben de kızıma tek korunmasız ilişki ile hamile kalmıştım ama kafanıza takmayın rahat olun ki kolayca olsun.

9 gün bence erken olabilir. Bi iki gün sonra regli geçikince tekrar bi kan testi yapabilirsiniz

Yükselebilir çünkü döllenen yumurtanın rahme tutunması 8. Günde de olabilir 9.günde de. Bu herkeste değişebilir. Benim pazartesi kan testim 1.44dü cumartesi 153. O yüzden biraz daha bekleyip tekrarlayın bence.
Bende pazartesi günü kanda baktırdım reglime 6 gün vardı beta 1.6 negatif dedi doktor erken mi test yaptırdım acaba yükselme ihtimali var mı yoksa negatif mi

Kızlar sabah ilk idrarla yaptım 5 dakika içinde yine silik çıktı acaba kanda mı çıkmıyor reglime 9 gün varrr böyle olan var mıydı

Eklentiler

• EC31BD6C-63E0-447B-97D5-DC3254DC4A5C.webp
    EC31BD6C-63E0-447B-97D5-DC3254DC4A5C.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 53
İlişkiden Önceki Adet Tarihim 16 Ekim
İlişki Tarihlerim 27 ve 30 Ekim
27 Kasım Kanda BetaHcg <2,00
15 Aralık Kanda BetaHcg <2,00
18 gün ara ile verdim sonucum <2,00’de kalmış.
Hamilelik var mıdır sizce?
İlişkiden sonra;
12-16 Kasım kanama yaşadım.
(5 gün sürdü.)
3-7 Ocak kanama yaşadım.
(5 gün sürdü.)
24-27 Şubat kanama yaşadım.
(5 gün sürdü.)
Kanamalarım lekelenme gibi değildi, ne az ne çok yoğun, orta şekilde gelmeye devam etti.

İlişkiden sonra;
(5 gün sürdü.)
3-7 Ocak kanama yaşadım.
(5 gün sürdü.)
(5 gün sürdü.)
Kanamalarım lekelenme gibi değildi, ne az ne çok yoğun, orta şekilde gelmeye devam etti.
Allah akıl fikir versin

İlişkiden sonra;
(5 gün sürdü.)
3-7 Ocak kanama yaşadım.
(5 gün sürdü.)
(5 gün sürdü.)
Hamilelik yok 5 altı negatif

Böyle yorum yapınca eline ne geçiyor sizin çocuğunuz olabilir kadın umutla belki ne zamandır bekliyor sizde de vicdan versin
Teşekkür ederim bu yazınız için öncelikle ama böyle bu tarz yorumlar görüşüm ilk değil. Ben sadece fikir almak düşünce almak istedim. Hamilelik olabilir yada olmayabilir gibi ama bu kimseye gelip de aşağılama yapacağı anlamına da gelmez. Rabb’im umarım onu bu duruma düşürmez ve böyle bir tereddütte bırakmaz.

Teşekkür ederim bu yazınız için öncelikle ama böyle bu tarz yorumlar görüşüm ilk değil. Ben sadece fikir almak düşünce almak istedim. Hamilelik olabilir yada olmayabilir gibi ama bu kimseye gelip de aşağılama yapacağı anlamına da gelmez. Rabb’im umarım onu bu duruma düşürmez ve böyle bir tereddütte bırakmaz.
Boşverin takmayın Rabbim gönlümüze göre versin 🤲🏻

Böyle yorum yapınca eline ne geçiyor sizin çocuğunuz olabilir kadın umutla belki ne zamandır bekliyor sizde de vicdan versin
benim çocuğum yok öncelikle. her yerde aynı şeyi görüyorum her başlığa aynı şeyi yazıyor ekimdeki ilişkisinden hamile kalmaktan korkuyor ekimden beri 10 kere kan vermiş herkes olmasının imkansız olduğunu söylüyor ısrarla her yere yazmaya devam ediyor. nişanlısıyla bir şey yaşamış ondan korkuyor ama 1000 kere olamaz imkansız vs dedik zaten. istese de umut etse oturur namazımdan sonra dua ederim zaten. boşuna duyar kasmayın

benim çocuğum yok öncelikle. her yerde aynı şeyi görüyorum her başlığa aynı şeyi yazıyor ekimdeki ilişkisinden hamile kalmaktan korkuyor ekimden beri 10 kere kan vermiş herkes olmasının imkansız olduğunu söylüyor ısrarla her yere yazmaya devam ediyor. nişanlısıyla bir şey yaşamış ondan korkuyor ama 1000 kere olamaz imkansız vs dedik zaten. istese de umut etse oturur namazımdan sonra dua ederim zaten. boşuna duyar kasmayın
Okey sensin bacım

Bende pazartesi günü kanda baktırdım reglime 6 gün vardı beta 1.6 negatif dedi doktor erken mi test yaptırdım acaba yükselme ihtimali var mı yoksa negatif mi
Reglime 8 gün kaldı ilişki üzerinden 13 geçti beklesem mi ama her testimde silik çizgi çıkıyor 🥹

Back
X