Beta değeri düşüp geri yükselenler

Hayır diğer gebeliğim kese göründü iki gün sonra kalp atışını duyacaktim bı anda kanama başladı buna doktorum dış gebelik dedi kimyasal olsa değer çok düşmesi gerekirdi dedi ama benim anlamadığım bende hiç ağrı yok ve kanama çok az oluyor her gün bı günlük pedi dolduracak kadar oda siyah renkte geliyor
Dış gebelik olduğundan eminse müdahale edilmesi gerekiliyor diye biliyorum. Bence başka bir doktora daha gözükmeniz de fayda var öyle bir şey varsa tüpler zarar görmeden en az zararla atlatırsınız en azından. Dış gebelikte değerler 2 günde bir iki katından fazlaya çıkıyor ve dengesiz bir artış oluşturuyor diye duymustum ben de ama tabi her gebelik de aynı mı olur bu durum onu bilemeyiz. Bu durumu farkli bir uzmanin değerlendirmesi çok daha doğru olur

Pazartesiye kadar bekleyelim pazartesi kan sonucunu tekrarlayalım dedi bende olur dedim bekliyorum şu an ağrım ve kanamam pek olmadığı için bekliyorum

Merhaba ben bu gün kadın doğuma gittim hani dış gebelik veya tüplere mi yerleşmiş bebek diye korktum bana bu kan değerlerine göre ya kimyasal yada dış gebelik denmişti ama bu gün inanılmaz şekilde kese göründü ve doktorun dediği boş gebeliktir kürtaj yapalım lekelenmelerim hala devam ediyor ve kan değerine bakılırsa sağlıklı değil benim bebeğim 4+4 günlük nasıl buna göre karar veriyorlar kafam çok karıştı ya

Merhaba ben bu gün kadın doğuma gittim hani dış gebelik veya tüplere mi yerleşmiş bebek diye korktum bana bu kan değerlerine göre ya kimyasal yada dış gebelik denmişti ama bu gün inanılmaz şekilde kese göründü ve doktorun dediği boş gebeliktir kürtaj yapalım lekelenmelerim hala devam ediyor ve kan değerine bakılırsa sağlıklı değil benim bebeğim 4+4 günlük nasıl buna göre karar veriyorlar kafam çok karıştı ya
Öncelikle dış gebelik olmamasına çok sevindim. Kese gözükmüş normalde 5.haftada kese gözükür 6. Haftada da kalp atışı duyulur. Sizin kesenizin boş olduğunu söylemeleri için henüz çok erken. Biraz daha bekleyin hemen kürtaj olmayın. Kan tahlili yapmaya devam ediyor musunuz peki?

Yok zaten test günüm pazartesi dediler ama ben artık kan vermekten kollarım morardı inanın çok yoruldum her gittiğimde başka bı şey diyorlar

Düşerse zaten kanamam başlar yoksa da beklicem doktorların sürekli olumsuz konuşmaları beni yordu

Back
X