Arkadaşlar merhaba
15 şubatta fazla kanamam olmasından dolayı doktora gittim ve hamile olduğumu düşük yapıyor olabileceğimi söyledi doktor (beta 162 çıktı). İki gün sonra beta değerim düştü (beta 131 oldu). Doktor kesin düşük yapıyorsun dedi. Müdahaleye gerek yok kendi düşüyor zaten dedi. Dün sağlık ocağında genel bir kan tahlili vermek istedim. Beta değerime de bakılsın dedim. Beta testi sonucum 308 çıktı. Bunu yaşayan oldu mu arkadaşlar. Ben hiç bir şey anlamadım. Yarın kadın doğuma gidicem ama inanın yerimde duramıyorum. Bu durumu bilen yaşayan varsa lütfen cevap verebilir mi
Farklı yerlerde kan verince sonuçlar hiç tutmuyor o yüzden tek bir yerde vermeniz daha sağlıklı.
Kanamanız çok fazla mıydı? Fazla stres yapmayın, güzel haberler alırsınız.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Farklı yerlerde kan verince sonuçlar hiç tutmuyor o yüzden tek bir yerde vermeniz daha sağlıklı.
Kanamanız çok fazla mıydı? Fazla stres yapmayın, güzel haberler alırsınız.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Bir buçuk gün kadar fazla oldu kanamam parçalı şekilde de geldi. Sağlık ocağına gittiğimin akşamı özel bir doktora gittim vajinal muayene etti küçük bir kese görünüyor dedi ama detaylı bilgi vermedi çokta güvenemedim adama. Dün ilk kan verdiğim kadın doğuma gittim yine kan verdim. 370 çıktı sonuç. Üç gün sonra yine gel dedi. Tekrar kan vereceğim. Yılan hikayesine döndü. Kime sorsam hiç duymadım böyle bir şey diyor. Bende deneyimli değilim açıkçası ilk olacak. Tamamen şu an griyi yaşıyorum.
Bir buçuk gün kadar fazla oldu kanamam parçalı şekilde de geldi. Sağlık ocağına gittiğimin akşamı özel bir doktora gittim vajinal muayene etti küçük bir kese görünüyor dedi ama detaylı bilgi vermedi çokta güvenemedim adama. Dün ilk kan verdiğim kadın doğuma gittim yine kan verdim. 370 çıktı sonuç. Üç gün sonra yine gel dedi. Tekrar kan vereceğim. Yılan hikayesine döndü. Kime sorsam hiç duymadım böyle bir şey diyor. Bende deneyimli değilim açıkçası ilk olacak. Tamamen şu an griyi yaşıyorum.
Aynen bende hayırlısı değilmiş dedim. Deprem döneminde oldu. Kendi kendine düşüyor dediler sonra da kürtaj falan olunca sanki iki defa düşük yaşadım gibi bir psikoloji oldu. Vardır bunda da bir hayır inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder
Kimyasal gebelik için kürtaja gerek yok diye biliyorum bende. Ama sen yine takipte oldu bu sonuçlarından bir hafta veya bikaç gün sonra gidip tekrar betaya baktır. Benim gibi bir durumla karşılaşma
Aynen bende hayırlısı değilmiş dedim. Deprem döneminde oldu. Kendi kendine düşüyor dediler sonra da kürtaj falan olunca sanki iki defa düşük yaşadım gibi bir psikoloji oldu. Vardır bunda da bir hayır inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder