- 8 Nisan 2022
- 126
- 43
- 48
- 30
- Konu Sahibi Konya gelini 42
-
1 Ağustos son adet tarihim peki kaç olması lazım normal yolunda demek için internetten baktım kafam karıştı anlayamadımKese görünmesi için evet çok düşük henüz. Ancak değer son adet tarihiniz referans alınarak yorumlanır. Geç döllenme durumunda da düşük çıkıyor
Yükselmesi için yapacak bir şeyin yok canım herkeste farklı seyrediyor kimisinde 2 günde 2 kat kimisinde 4 kat artabilir burada önemli olan 2 günde 2 kat artmasıdır 1500 olunca vajinal 3bin olunca da karından görebilirsiniz keseyi bende mesela adetten 1 gün önce 55 ile öğrenmiştim305.35 çıktı beta HCG sonucu doktor iki gün sonra tekrar bakalım yükselirse salı keseye bakarız dedi çok mu düşük bir rakam da öyle dedi yükselmesi için ne yapmam lazım
1 Ağustos son adet tarihim peki kaç olması lazım normal yolunda demek için internetten baktım kafam karıştı anlayamadım
Şimdi hamilemiyim degilmiyim neyim anlamadımYükselmesi için yapacak bir şeyin yok canım herkeste farklı seyrediyor kimisinde 2 günde 2 kat kimisinde 4 kat artabilir burada önemli olan 2 günde 2 kat artmasıdır 1500 olunca vajinal 3bin olunca da karından görebilirsiniz keseyi bende mesela adetten 1 gün önce 55 ile öğrenmiştim
Hmm anladım teşekkür ederim yardımcı olduğun için bu rakamlara çıkar umarım da devam eder hamilelikEğer geç döllenme ise normal bir değer. Sonraki ölçümde 900-1000 arası bir değer görmelisiniz. Ancak bu değerle de kese göremezsiniz henüz. En azından 1 hafta bekleyn kontrol için
Hamilesin canım 5 in üzerinde olması yetiyor ama bazen beta istenildiği kadar artmıyor o zaman kimyasala dönüşüyor bunu da ancak 2 günde bir kan vererek anlayabilirsin eğer 2 gün sonra kan verdiğinde 2 katına çıkmışsa endişe edilecek bir şey yok yani çarşamba kan verdiğinde 600 olmalıŞimdi hamilemiyim degilmiyim neyim anlamadımmoralim çok bozuk korkuyorum açıkçası bu rakamları da bilmezdim bugün duydum araştırdım yine de kafam karışıyor kimyasal olmasından korkuyorum
Hamilesin ama sağlıklı gebelikmi değil mi belli değil şu aşamada..tekrar verdiğin kanda değer iki kat artarsa sağlıklı diye düşünülürŞimdi hamilemiyim degilmiyim neyim anlamadımmoralim çok bozuk korkuyorum açıkçası bu rakamları da bilmezdim bugün duydum araştırdım yine de kafam karışıyor kimyasal olmasından korkuyorum
Ay içimi rahatlattın canım yemin ederim çok sağol ya inşallah yükselir değerim dua edin bana çok istiyorumHamilesin canım 5 in üzerinde olması yetiyor ama bazen beta istenildiği kadar artmıyor o zaman kimyasala dönüşüyor bunu da ancak 2 günde bir kan vererek anlayabilirsin eğer 2 gün sonra kan verdiğinde 2 katına çıkmışsa endişe edilecek bir şey yok yani çarşamba kan verdiğinde 600 olmalı
Anladım dikkat etmem gereken bir şey var mı peki iyi sonuç alabilmem içinHamilesin ama sağlıklı gebelikmi değil mi belli değil şu aşamada..tekrar verdiğin kanda değer iki kat artarsa sağlıklı diye düşünülür
Gebelik oluşumu daha yeni olduğu için ağır iş yapma, kendini çok yormadan günlük yaşantına devam et.Anladım dikkat etmem gereken bir şey var mı peki iyi sonuç alabilmem için
Tamam dediğiniz gibi yapacağım çok iyi oldu dikkate alıp cvp vermeniz teşekkür ederim umarım yükselir duanız da beni de unutmayınGebelik oluşumu daha yeni olduğu için ağır iş yapma, kendini çok yormadan günlük yaşantına devam et.
Yakında bir sağlık ocağı varsa gidip gebelik takibine başlayın, 2 günde 1 kan verip e nabız üzerinden kontrol edersin %60 artıyorsa korkma.
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinTamam dediğiniz gibi yapacağım çok iyi oldu dikkate alıp cvp vermeniz teşekkür ederim umarım yükselir duanız da beni de unutmayın
Allah razı olsunRabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsintabii ki dua edeceğim
Bende gecikmeyle öğrendim hatta beta bana göre uçtu gidiyordu bir umutla gittim doktora kesin bebeği de görürüm demiştim sadece kese vardı.
Sanırım sizinde benim gibi ilk gebelik, heyecan farklı tecrübesiz farklı hepsi birbirine giriyor ama güzel duygular
Hayır düşük değil yarın daha yüksek olur gün gectikce yukseliyor yükselirse iyi sonuçlar alırsınız inşallah305.35 çıktı beta HCG sonucu doktor iki gün sonra tekrar bakalım yükselirse salı keseye bakarız dedi çok mu düşük bir rakam da öyle dedi yükselmesi için ne yapmam lazım
Şu anda her şey normal gidiyor. Eşim geçen hafta randevuma gelemediği için yarına özel hastaneden randevu aldım o da kalp atışını dinleyecek inşallahAllah razı olsunaslında bir kızım var elhamdülillah ama ben evlendim bir aylık evliyken hamile kaldım yaş ta küçük olunca bilemedim açıkçası ikinci de hemen olur sanıyordum ama iğne ilaç derken 3 yıldır uğraşıyoruz gebelik var diyince doktor nasıl mutlu oldum Allah tamamına erdirir inşallah sağlıklı şekilde devam etti mı peki hamileliğiniz
Allah razı olsun inşallah canım rabbim güldürsün yüzlerimiziHayır düşük değil yarın daha yüksek olur gün gectikce yukseliyor yükselirse iyi sonuçlar alırsınız inşallah
Ay inşallah ne mutlu an olacak yarınŞu anda her şey normal gidiyor. Eşim geçen hafta randevuma gelemediği için yarına özel hastaneden randevu aldım o da kalp atışını dinleyecek inşallah
Bir de çalıştığım için mi bilmiyorum sürekli hareket halinde olduğum için hiç hamile gibi hissetmiyorum hatta mide bulantısı bal dönmesi vs hiç yok şu anda.Çok nazlı geçer diye düşündüm ama olmadı.
Ayy ne güzel çevrenize biraz nazlanınAy inşallah ne mutlu an olacak yarınnazlı olmadığı iyi rahat edersin ben de şimdiden mide bulantısı halsizlik hafif dönme başladı çok şaşkınım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?