• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değeri nasıl normal mi sizce

aysegulparlak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
20
Puanlar
3
Tekrardan merhaba sürekli yazıyorum ama yalnızlıktan mutluluğumu sevincimi meraklarimi heyecanımı buraya yazmak istiyorum bişi sorup gidecem tüp Bebek transferinden sonra bugün 10. Günüm az önce beta HCG baktırdım 299 çıktı sizce nasıl değer iyi mi kötü mü bide sadece adet olacakmisim gibi kasık ağrısı var başka belirti yok göğüs ağrım vardı gitti sanki öyle işte bana bı yardımcı olun beya😁

Son düzenleme:
Tekrardan merhaba sürekli yazıyorum ama yalnızlıktan mutluluğumu sevincimi meraklarimi heyecanımı buraya yazmak istiyorum bişi sorup gidecem tüp Bebek transferinden sonra bugün 10. Günüm az önce beta HCG baktırdım 299 çıktı sizce nasıl değer iyi mi kötü mü bide sadece adet olacakmisim gibi kasık ağrısı var başka belirti yok göğüs ağrım vardı gitti sanki öyle işte bana bı yardımcı olun veya😁
Neden kimse yazmiyorrr

güzel bir değer. ben normal yoldan gebe kaldım. ilişkinin 16.günü değer 306’ydı. önemli olan ilk öğrendiğimiz değer değil zaten, sağlıklı artış olması. hamile olduğumu öğrenmeden önce bende de kasıl ve göğüs ağrısı vardı. test yaptığım gün birden göğüs ağrısı gitti 😂 kasıl ağrısı 8.haftaya kadar regl günlerimde devam etti. hafif kanama öyküm de olduğu için doktor ne olur ne olmaz diye düsük önleyici başladı 8.haftada. ilaçtan mıdır yoksa süreç mi öyle gelişti bilmem ama bir daha kasık ağrısı da yasamadım. karnım büyüyene kadar hamile olduğuma dair hiçbir belirtim dahi olmadı 😂 çok rahat hamilelik gecirdim.

belirtilere çok takılmayın yani. kaybolabilirler, bir anda geri gelebilirler 😂 her gün yeni bi şeyle de uyanabilirsiniz 😂

Benim ilişkinin üzerinden 16 gün geçmişti 58 di değerim gayet yüksek

Benim ilişkinin üzerinden 16 gün geçmişti 58 di değerim gayet yüksek
Benimde bugün 12. Günüm silik bi
Çizgi gördüm gecenin bu saatinde acile döküldük kimyasalım var daha önceden küçük değer görmekten çok korkuyorum

güzel bir değer. ben normal yoldan gebe kaldım. ilişkinin 16.günü değer 306’ydı. önemli olan ilk öğrendiğimiz değer değil zaten, sağlıklı artış olması. hamile olduğumu öğrenmeden önce bende de kasıl ve göğüs ağrısı vardı. test yaptığım gün birden göğüs ağrısı gitti 😂 kasıl ağrısı 8.haftaya kadar regl günlerimde devam etti. hafif kanama öyküm de olduğu için doktor ne olur ne olmaz diye düsük önleyici başladı 8.haftada. ilaçtan mıdır yoksa süreç mi öyle gelişti bilmem ama bir daha kasık ağrısı da yasamadım. karnım büyüyene kadar hamile olduğuma dair hiçbir belirtim dahi olmadı 😂 çok rahat hamilelik gecirdim.

belirtilere çok takılmayın yani. kaybolabilirler, bir anda geri gelebilirler 😂 her gün yeni bi şeyle de uyanabilirsiniz 😂
Ben 2 düşük yaşayınca ilkinde belirtirlerim bi anda gitmişti ondan sürekli aklıma takılıyor saolun içimi ferahlattiniz😊

Tekrardan merhaba sürekli yazıyorum ama yalnızlıktan mutluluğumu sevincimi meraklarimi heyecanımı buraya yazmak istiyorum bişi sorup gidecem tüp Bebek transferinden sonra bugün 10. Günüm az önce beta HCG baktırdım 299 çıktı sizce nasıl değer iyi mi kötü mü bide sadece adet olacakmisim gibi kasık ağrısı var başka belirti yok göğüs ağrım vardı gitti sanki öyle işte bana bı yardımcı olun beya😁
Değeriniz iyi bence benim de yumurtlamadan 10 gün sonra falan 134dü bundan sonra 2 güne bir artış takip edersiniz. Aynen benim de başlarda yalnızca adet ağrım vardı belirtiler sonradan çıkmaya başladı. Hayırlı olsun 🩷🩷👼

Değeriniz iyi bence benim de yumurtlamadan 10 gün sonra falan 134dü bundan sonra 2 güne bir artış takip edersiniz. Aynen benim de başlarda yalnızca adet ağrım vardı belirtiler sonradan çıkmaya başladı. Hayırlı olsun 🩷🩷👼
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥹

Maşallah gayet iyi benim ilişkinin 12. Günü 128 ile öğrendim ve hastaneye kan vermeye giderken adet olacakmış gibiydi yürümeye bile mecalim yoktu ve belirtiler bir gün çok bir gün hiç olur ona çok bakmayın kendinizi üzmeyin boşa
Hayırlı olsun :)

Back
X