- 22 Kasım 2015
- 1.436
- 1.108
- 333
- 31
- Konu Sahibi Tugraderya
Ben kese için cumaya randevum var henüz beta artışından başks hiçbir şey bilmiyorum:)Canım senin son durumun nedir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kese için cumaya randevum var henüz beta artışından başks hiçbir şey bilmiyorum:)Canım senin son durumun nedir![]()
Ben hala regl olmadımBen kese için cumaya randevum var henüz beta artışından başks hiçbir şey bilmiyorum:)
İnşallah Sizinde sağlıklı bir şekilde ilerler uzun zamandır mı deniyorsunuzBen kese için cumaya randevum var henüz beta artışından başks hiçbir şey bilmiyorum:)
Hayır sürpriz bir gebelik. Ovülasyon döneminde değilim diye korunmasız bir ilişkimiz olmuştuİnşallah Sizinde sağlıklı bir şekilde ilerler uzun zamandır mı deniyorsunuz
İlişki üzerinden 14 gün gecince kanda gözüküyor diyorlar bir tekrar kan verseydini..Ben hala regl olmadımsiz benim umudum oldunuz en son 23 ünde kan verdim negatifti aynıydı yani 21 inde verdiğim ile şuan hala regl olmadım regl tarihim 22 si normalde
İlişki üzerinden 14 gün gecince kanda gözüküyor diyorlar bir tekrar
haftasonunuda bir atlatayım eğer olmazsam pazartesi ilk idrarla test yapmayı düşünüyorumİlişki üzerinden 14 gün gecince kanda gözüküyor diyorlar bir tekrar kan verseydini..![]()
Benim gecikmenin 8 günü 53 çıktı bugün yine kan vereceğim kızlar sizce var midirBenimki de geç döllenme.. gecikmemin 4.günü 27ile öğrendim 90 354 ile devam etti. Baktırmayacağım artık haftaya doktora gideceğim
İnşallah yükselmiştir, sonucdan haberdar edinnBenim gecikmenin 8 günü 53 çıktı bugün yine kan vereceğim kızlar sizce var midir
Hayır sürpriz bir gebelik. Ovülasyon döneminde değilim diye korunmasız bir ilişkimiz olmuş
İnşallah yükselmiştir, sonucdan haberdar ed
durumunuz nedir bebeğiniz gorundumuBen kese için cumaya randevum var henüz beta artışından başks hiçbir şey bilmiyorum:)
Keseyi gördük ama kalp atışı henüz duyamadık 2 hafta sonra dedi doktor..durumunuz nedir bebeğiniz gorundumu
Çokkk sevindim darısı başımıza inşaAllah sağlıkla gelsin bebeğin..Keseyi gördük ama kalp atışı henüz duyamadık 2 hafta sonra dedi doktor..
İnşallah sizde durum nedirÇokkk sevindim darısı başımıza inşaAllah sağlıkla gelsin bebeğin..
Ben dün kan verdim 4150 çıktı yarın doktor randevum var ama akşam kanamam oldu çok korkuyorum çok tedirginimİnşallah sizde durum nedir![]()
Kese gorundugunde HCG değeri ne kadardı adetiniz kaç gün geçmişti. Bende yarın gideceğim acaba kese gorunurmu yada kanamadan sebep bir problem olur muKeseyi gördük ama kalp atışı henüz duyamadık 2 hafta sonra dedi doktor..
205 çıktı maalesef düşükİnşallah yükselmiştir, sonucdan haberdar edinn
Canım 4bini geçmişti karından gözüktü kbakma geç yanıtladım gittin mi doktoraKese gorundugunde HCG değeri ne kadardı adetiniz kaç gün geçmişti. Bende yarın gideceğim acaba kese gorunurmu yada kanamadan sebep bir problem olur mu
Nasıl düşük205 çıktı maalesef düşük
Gecikmenin 8 gunu Perşembe günü 53 çıktı ben pazartesi tekrar kan verdik 205 çıktı artış az iki katı olması gerek diyorlar ama yarın kadın doğuma gideceğimNasıl düşük