Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3000 uzeri kese gozukuyor bence yarin gidebilirsiniz hayirli olsun :)
1500 den sonra vajinal yolla kese gözüküyor. hemen gidebilirsiniz yani kese görmek için :)Kızlar selam :)
6 haziranda (regl gecikmemin 2. gününde ) hamile olduğumu öğrendim :)
7 haziranda kan verdim 1352 beta
9 haziranda kan verdim 2126 beta
değerlerim nasıl iyi mi ? birde doktora ne zaman gitsem daha iyi her şeyi görürüz ?
Merhaba son adet tarihiniz neydi acabaKızlar selam :)
6 haziranda (regl gecikmemin 2. gününde ) hamile olduğumu öğrendim :)
7 haziranda kan verdim 1352 beta
9 haziranda kan verdim 2126 beta
değerlerim nasıl iyi mi ? birde doktora ne zaman gitsem daha iyi her şeyi görürüz ?
Doktorum cumartesi gününe çağırdı gidicem inşallah :)1500 den sonra vajinal yolla kese gözüküyor. hemen gidebilirsiniz yani kese görmek için :)
yaa artış kötü müTam iki kat artmamış bir an önce gidin bence
9 mayıs canımMerhaba son adet tarihiniz neydi acaba
Pcoslu musunuz?Kızlar merhaba, size bir sorum olacak lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi benim 15 günlük bir gecikmem var adetimin 8. Günü kan verdim negatif çıktı 0.200 idi şu an 15. Günündeyim pozitife döner mi doktorum 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi olabilir mi
Hayır Pcos yok hatta adet dönemimden önce muayene oldum kanlarıma bakıldı Herşey normaldi doktorum tüplerine bakalım dedi birde tedaviye başlayacaktık ama işte başlayamadık regl olamadım ve ilk defa bu kadar geçti 8. Günde vermiştim kanı acaba yükselme olurmu ya bir ihtimalde olsaPcoslu musunuz?
sanmıyorum.Hayır Pcos yok hatta adet dönemimden önce muayene oldum kanlarıma bakıldı Herşey normaldi doktorum tüplerine bakalım dedi birde tedaviye başlayacaktık ama işte başlayamadık regl olamadım ve ilk defa bu kadar geçti 8. Günde vermiştim kanı acaba yükselme olurmu ya bir ihtimalde olsa