• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA DEĞERİ VE DOKTORA NE ZAMAN GİTSEM DAHA İYİ OLUR

dmrshn

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
Kızlar selam :)

6 haziranda (regl gecikmemin 2. gününde ) hamile olduğumu öğrendim :)
7 haziranda kan verdim 1352 beta
9 haziranda kan verdim 2126 beta

değerlerim nasıl iyi mi ? birde doktora ne zaman gitsem daha iyi her şeyi görürüz ?

3000 uzeri kese gozukuyor bence yarin gidebilirsiniz hayirli olsun :)

değerlerim nasıl iyi mi ? birde doktora ne zaman gitsem daha iyi her şeyi görürüz ?
1500 den sonra vajinal yolla kese gözüküyor. hemen gidebilirsiniz yani kese görmek için :)

Tam iki kat artmamış bir an önce gidin bence

Merhaba son adet tarihiniz neydi acaba

Kızlar merhaba, size bir sorum olacak lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi benim 15 günlük bir gecikmem var adetimin 8. Günü kan verdim negatif çıktı 0.200 idi şu an 15. Günündeyim pozitife döner mi doktorum 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi olabilir mi

Kızlar merhaba, size bir sorum olacak lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi benim 15 günlük bir gecikmem var adetimin 8. Günü kan verdim negatif çıktı 0.200 idi şu an 15. Günündeyim pozitife döner mi doktorum 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi olabilir mi
Pcoslu musunuz?

Hayır Pcos yok hatta adet dönemimden önce muayene oldum kanlarıma bakıldı Herşey normaldi doktorum tüplerine bakalım dedi birde tedaviye başlayacaktık ama işte başlayamadık regl olamadım ve ilk defa bu kadar geçti 8. Günde vermiştim kanı acaba yükselme olurmu ya bir ihtimalde olsa

Hayır Pcos yok hatta adet dönemimden önce muayene oldum kanlarıma bakıldı Herşey normaldi doktorum tüplerine bakalım dedi birde tedaviye başlayacaktık ama işte başlayamadık regl olamadım ve ilk defa bu kadar geçti 8. Günde vermiştim kanı acaba yükselme olurmu ya bir ihtimalde olsa
sanmıyorum.

Back
X