Beta değeri yardım lütfen

Misbistro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2019
58
27
38
29
Merhabalar dün silik cizgi ile konu açmıştım. Bu sabah testi tekrarladım tekrar pozitif çıkınca kan vermek istedim normalde bugün regl günüm son adet tarihim 23 nisan..Kan değerim 45.73 çıktı henüz bir doktorum yok bir değerlendirme yapabilir misiniz 🥰🐣😇

Son düzenleme:
Hamilesiniz. Doktora gitseniz de kese görülmez bir rakam bu. Ben 800 lerde ilken vajinal kese görülmüştü. Ama siz yinede 2 gün sonra yine verin. 2 kat artması lazım veya en az %60 oranla. Doktora gidene kadar da arada bir yaptırın. Düzenli artması önemli.

Merhabalar dün silik cizgi ile konu açmıştım. Bu sabah testi tekrarladım tekrar pozitif çıkınca kan vermek istedim normalde bugün regl günüm son adet tarihim 23 nisan..Kan değerim 45.73 çıktı henüz bir doktorum yok bir değerlendirme yapabilir misiniz 🥰🐣😇
Önelikle hayırlı olsun gayet güzel canım maşallah ilk ne kadar çıkması önemli değil düzenli artış önemlidir sağlıkla artsın değerin inşallah 🙏

Canım daha çok yeni gebelik 2 gün sonra tekrar kan ver düzenli artarsa sorun yok demektir hayırlı olsun bebişin 😊

Önelikle hayırlı olsun gayet güzel canım maşallah ilk ne kadar çıkması önemli değil düzenli artış önemlidir sağlıkla artsın değerin inşallah 🙏
Çok teşekkür ederim ilgilenip yazdığınız için inşallah sağlıkla artar değerim iyi bayramlar dilerim 🐣😇🥰

Hayırlı olsun, çıkan değere göre hamilesiniz ancak çok yeni olduğu için henüz keseyi göremeyebilirsiniz. Değeriniz iki günde bir iki kat artarsa sağlıklı ilerliyor demektir. Benim değerim yaklaşık 1500 üstü iken doktorum cagirmisti kontrole, o zaman vajinal USG ile kese görünmüştü.

Hayırlı olsun, çıkan değere göre hamilesiniz ancak çok yeni olduğu için henüz keseyi göremeyebilirsiniz. Değeriniz iki günde bir iki kat artarsa sağlıklı ilerliyor demektir. Benim değerim yaklaşık 1500 üstü iken doktorum cagirmisti kontrole, o zaman vajinal USG ile kese görünmüştü.
Çok sagolun verdiğiniz bilgileri dikkate alacağım sizde sağlıkla alın inşallah kucağınıza ❤️😇🐣

Back
X