Değerleri doğru okuduguna emin misin canım belki ilk değer 41.4 olabilir mi?
Bir de kanama filan oldu mu?
Dogru maalesef. Ne kanama ne agri var
Doktor ne diyor peki canım? Kese görüldü mu?
Herşey Allahtan korkma sakın dualarım seninle kanama olmadıkça korkma minik mucizen inşallah seninle bunu İnan tamam mı canım
Bide beta hcg yi aynı merkezde mi yaptırdınız bu da önemli
Ne yaptınız merak ettim?
Rabbim sifa versin. Yeniden saglikli gebelikler nasip etsin insallahOgun doktor bakti kucucuk bi'kesem vardi. Saglik ocaginda kan vermistim. Doktorum cihaz hatasi olabilir diyip orda da kan istedi orda da 2050 cikti. Bugun tekrar gittigimde degerim 2089 olmustu kesem de sadece 3gunluk buyume gostermis. Netice olarak ilk bebegimi kaybediyorum. Bu hafta buyuk ihtimal kendi dusecek olmazsa obur hafta kurtaj olucam... Yikildim ama Allah'in dedigi olur nasip degilmis.
Ogun doktor bakti kucucuk bi'kesem vardi. Saglik ocaginda kan vermistim. Doktorum cihaz hatasi olabilir diyip orda da kan istedi orda da 2050 cikti. Bugun tekrar gittigimde degerim 2089 olmustu kesem de sadece 3gunluk buyume gostermis. Netice olarak ilk bebegimi kaybediyorum. Bu hafta buyuk ihtimal kendi dusecek olmazsa obur hafta kurtaj olucam... Yikildim ama Allah'in dedigi olur nasip degilmis.
Üzülme tekrar olur inşallah sen ALLAHtan ümidini kesme ki dua et hamile kalabiliyorsun... Çok ara vermeden bir daha denersin her şerde bir hayır vardır kendini böyle teselli etmeye çalış
Peki ayın 5inde beta hcg baktırdım 1080 di,ayın 9 unda baktırdım 5000 olmuş. Sizce artış normal mi iyi mi ?
Teşekkürler canım ben 24 saatte 2 kat artmalı sandım 48 saatte 2 kat artmalıymışGayet iyi. Soyle hesaplayin benim mesela ilk 400tu iki gun sonra 800 iki gun sonra 1600 olmasi gerekiyodu ya da en dusuk yuzde 60 artmaliydi. Benim 9 gunde 2050den 2080lere cikmisti. Icinizi ferah tutun.
Teşekkürler canım ben 24 saatte 2 kat artmalı sandım 48 saatte 2 kat artmalıymış
Teşekkür ediyorum canımYok yok icini ferah tut sen. Zaten doktorlar hemen anliyo bir sıkıntı varsa.
Canım değerin cok güzel artmış umarım en yakın zamanda bebeğini ultrasonda görür ve kalp atışlarını duyarsınPeki ayın 5inde beta hcg baktırdım 1080 di,ayın 9 unda baktırdım 5000 olmuş. Sizce artış normal mi iyi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?