• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta degeri

hulya7806

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2021
8
0
1
36
Merhaba ben dün hastaneye gittim tesadüf olarak hamile olduğumu öğrendim fakat değerlerimin yüksek olduğunu sasirarak ve 5 6 aylık ve nasıl anlamadın okadar süre geçmiş üzerinden dedi ardından kadın doğuma gittim 5 haftalık d3di kafam karıştı lutfen bil3n yazabilirmi bu bebek nekadar lik
Screenshot_20210520-205334_Chrome.webp
Screenshot_20210520-205334_Chrome.webp

5-6 aydır afet olmadınız mı kadın doğum daha iyi bilir kontrollerinizi ihmal etmeyin son adet tarihiniz ne zaman 5-6 aylık olsa karnınızın çıkması gerekiyor

5-6 aydır afet olmadınız mı kadın doğum daha iyi bilir kontrollerinizi ihmal etmeyin son adet tarihiniz ne zaman 5-6 aylık olsa karnınızın çıkması gerekiyor
Çok kilo aldım ama kilo sandım adetim halen devam ediyor ama değerler yüksek deyince çok şaşırdım internette beta değerlerine bakınca yüksek çıkıyor hep kafam karıştı

Merhaba ben dün hastaneye gittim tesadüf olarak hamile olduğumu öğrendim fakat değerlerimin yüksek olduğunu sasirarak ve 5 6 aylık ve nasıl anlamadın okadar süre geçmiş üzerinden dedi ardından kadın doğuma gittim 5 haftalık d3di kafam karıştı lutfen bil3n yazabilirmi bu bebek nekadar likEki Görüntüle 2853287 Eki Görüntüle 2853287
Her ay adet mi oluyorsunuz ona rağmen gebe misiniz, benim beynim yandı 🙄🙄

Bakti ama alttan muayene etti kan değerlerine bakmadi 11758.24 sonuc ama hiç bisey qnlamadim deger yüksekmi düşükmu bilemiyorum

Bakti ama alttan muayene etti kan değerlerine bakmadi 11758.24 sonuc ama hiç bisey qnlamadim deger yüksekmi düşükmu bilemiyorum
Alttan baktıysa 6 aylık olması mümkün değil görürdü kocaman bebeği 5 haftalıksa kalp atışını duyarsınız bazen ikiz gebeliklerde beta yüksek oluyor hakkınızda hayırlısı olsun

Çok kilo aldım ama kilo sandım adetim halen devam ediyor ama değerler yüksek deyince çok şaşırdım internette beta değerlerine bakınca yüksek çıkıyor hep kafam karıştı
benim değerim 14,211 di kan testimde 9 haftalık gebeyim değeriniz 11758 çıkmış nasıl 5-6 aylık oluyor anlamadım

Back
X