- 13 Ocak 2020
- 46.341
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.414
- 598
- 33
- Konu Sahibi Papatyaaa231
-
Aaa eğee ben doğru bildiysem. 3 5 değerin de hesabını yaparım moruk.Yav tamam da 60 değerin hesabını mı yapalım şimdi. İki gün sonra tekrar kan ver dedik. Versin bakalım normal mi değil mi.Çalışıyorum matematiğe, toparlayacağım.
Ortalık karışacakYav tamam da 60 değerin hesabını mı yapalım şimdi. İki gün sonra tekrar kan ver dedik. Versin bakalım normal mi değil mi.Çalışıyorum matematiğe, toparlayacağım.
O zaman yine de artış normal oluyor hemen hemen Çarşamba o kadar çıkardı verseydi ama Perşembe verdiği için yüksek çıkmışÇarşamba kan vermemiş diyer konulara bak canım bı pazartesi Perşembe günü vermiş kanı Çarşamba kan vermemiş
Yav dört değil üç gün. Çarşamba verseydi iki günlük artış derdik. Bu durumda persembe üçüncü gün.Diyer konular daha var Çarşamba günü vermemiş kan 4gunde o kadar artmış
Sen iste ben sana hesap veririm.Aaa eğee ben doğru bildiysem. 3 5 değerin de hesabını yaparım moruk.
Çarşamba verdi demedim zaten, carsamba için tahmini değeri yazdım.Ortalık karışacakkonu sahibi pazartesi tek kan vermiş bi de bugün vermiş
Nağlettt olsuun konu sahibi nerdaaa?Çarşamba verdi demedim zaten, carsamba için tahmini değeri yazdım.
Onu ben dedim hahhaÇarşamba verdi demedim zaten, carsamba için tahmini değeri yazdım.
Sabah cevap aldığı şeyin akşam acil olması da normal değildi zaten. Hem nasıl bir aciliyet ki, normal değil desek ambulans mı çağıracak acaba.Acil yazıp da konuyu terketmek mütüş. Banlansın konu sahibi ya gıcık oldum.
Merhaba,Pazartesi 24 Ekim beta değerim 123
28 Ekim beta değerim 316 normal Bi yükseliş mş
Acil başlığıyle açılan konukara bie yaptırım gelemez mi peki sevgili Mune? Burda 3 sayfa hesap kitap yaptık konu sahibi bakmadı bile.Merhaba,
gün içinde aynı konu içeriğiyle 4 konu açmışsınız, konu açma sınırlaması yok fakat devamlı aynı konuyu açmanız hem hepsini takip etmenizi zorlaştırır hem de üyeler defalarca aynı içeriğe yorum yazmış oluyorlar.
Lütfen sürekli aynı içerikle konu açmayın
Aslında içeriği anlatan/özetleyen konu başlıkları yazılmalı çünkü şöyle bir kural var: "Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (yardım, lütfen, kişiye özel gibi başlıklar uyarı yapılmaksızın silinebilir). Aksi halde yönetim tarafından müdahale edilebilir."Acil başlığıyle açılan konukara bie yaptırım gelemez mi peki sevgili Mune? Burda 3 sayfa hesap kitap yaptık konu sahibi bakmadı bile.
Düzeltilebiliyosa bi de biz bunları da raporlayalım.Aslında içeriği anlatan/özetleyen konu başlıkları yazılmalı çünkü şöyle bir kural var: "Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (yardım, lütfen, kişiye özel gibi başlıklar uyarı yapılmaksızın silinebilir). Aksi halde yönetim tarafından müdahale edilebilir."
Lakin uyarı vb işlem yapmıyoruz, rapor edilen konu başlıklarını içeriğe uygun hale getiriyoruz yalnızca
İşine yaramıyoruz bir süre sanırım. Yeniden test verince yazar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?