Gebeliğe Hazırlık Beta değeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yav tamam da 60 değerin hesabını mı yapalım şimdi. İki gün sonra tekrar kan ver dedik. Versin bakalım normal mi değil mi. Çalışıyorum matematiğe, toparlayacağım.
Ortalık karışacak konu sahibi pazartesi tek kan vermiş bi de bugün vermiş

Çarşamba kan vermemiş diyer konulara bak canım bı pazartesi Perşembe günü vermiş kanı Çarşamba kan vermemiş
O zaman yine de artış normal oluyor hemen hemen Çarşamba o kadar çıkardı verseydi ama Perşembe verdiği için yüksek çıkmış

Pazartesi 24 Ekim beta değerim 123
28 Ekim beta değerim 316 normal Bi yükseliş mş
Merhaba,
gün içinde aynı konu içeriğiyle 4 konu açmışsınız, konu açma sınırlaması yok fakat devamlı aynı konuyu açmanız hem hepsini takip etmenizi zorlaştırır hem de üyeler defalarca aynı içeriğe yorum yazmış oluyorlar.

Lütfen sürekli aynı içerikle konu açmayın

Acil başlığıyle açılan konukara bie yaptırım gelemez mi peki sevgili Mune? Burda 3 sayfa hesap kitap yaptık konu sahibi bakmadı bile.

Acil başlığıyle açılan konukara bie yaptırım gelemez mi peki sevgili Mune? Burda 3 sayfa hesap kitap yaptık konu sahibi bakmadı bile.
Aslında içeriği anlatan/özetleyen konu başlıkları yazılmalı çünkü şöyle bir kural var: "Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (yardım, lütfen, kişiye özel gibi başlıklar uyarı yapılmaksızın silinebilir). Aksi halde yönetim tarafından müdahale edilebilir."
Lakin uyarı vb işlem yapmıyoruz, rapor edilen konu başlıklarını içeriğe uygun hale getiriyoruz yalnızca

Düzeltilebiliyosa bi de biz bunları da raporlayalım. Size bi iş daha çıksın. Hakikaten reaksiyon alıyor bu aciliyet ibareli başlıklar, ama bi bakıyoruz düz bi soru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…