Beta değeri

Mathilda66

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
157
34
13
Adana
Merhabalar bugün gebeliğimi öğrendim 4 hafta 4 gün dediler 132 çıktı değerim acaba normal mi ? Kese ne zaman görünür ne zaman gitmem daha doğru sonuç verir ebeye sordum tecrübeli doktor hemen görebilir dedi ama bilemiyorum sizde nasıl oldu hanımlar

Merhabalar bugün gebeliğimi öğrendim 4 hafta 4 gün dediler 132 çıktı değerim acaba normal mi ? Kese ne zaman görünür ne zaman gitmem daha doğru sonuç verir ebeye sordum tecrübeli doktor hemen görebilir dedi ama bilemiyorum sizde nasıl oldu hanımlar
4 haftalıkken kese görünür 4 hafta 4 günlük bilgisi neye göre verildi acaba size daha yenisiniz en fazla 2 haftalık şuan kese 3000 lerde görünür

4 haftalıkken kese görünür 4 hafta 4 günlük bilgisi neye göre verildi acaba size daha yenisiniz en fazla 2 haftalık şuan kese 3000 lerde görünür
Ya son adetimi sordu ebe 19 kasım bugün adetin 2.günü gittim ilk defa kan verdim ve 4 hafta 4 gün dedi keseyi görmeye gidin dedi ama iyi bir doktor görebilir ancak diyor bende anlam veremedim

Ya son adetimi sordu ebe 19 kasım bugün adetin 2.günü gittim ilk defa kan verdim ve 4 hafta 4 gün dedi keseyi görmeye gidin dedi ama iyi bir doktor görebilir ancak diyor bende anlam veremedim
Adet tarihini baz almış kadın doğum en net bilgiyi verir siz iki günde bir kan verin değerin iki kat artmasını kontrol edin değeriniz 3000 kere gelir ise İnşallah hayırlısı ile kese görünür

Kese değeriniz binleri aşınca görünür ve bu da 5,5 haftadan sonra olur.

Kese değeriniz binleri aşınca görünür ve bu da 5,5 haftadan sonra olur.
Çok yeni olduğunu düşünüyorum sanırım referans değerine göre 3 haftalık henüz

Eklentiler

• 20221221_163649.webp
    20221221_163649.webp
    24 KB · Görüntüleme: 39
32 günlük hamilesiniz
Bu da 4+4 yapar
Ama ne zaman döllendiğini bilemeyiz. Belki 3-5 gün geç yumurtlama oldu.Oradaki referanslar genel değerler. Sıkıntı yapmayın sağlıkla gelsin bebiş♥️
Önemli olan iki günde bir iki katı artması.
Siz ona bakın

32 günlük hamilesiniz
Bu da 4+4 yapar
Ama ne zaman döllendiğini bilemeyiz. Belki 3-5 gün geç yumurtlama oldu.Oradaki referanslar genel değerler. Sıkıntı yapmayın sağlıkla gelsin bebiş♥️
Önemli olan iki günde bir iki katı artması.
Siz ona bakın
4 hafta 4 gün oradan geliyor ozaman ama zaten ben ovülasyon takibi yaptım 18. Ve 19 gün yumurtlama gördüm değer ona göredir heralde

Back
X