Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar göğüslerimde inanılmaz şişlik ve hassasiyet vardı karnımda şişmeye başlamıştı a klomen ve iğne oldum suanda reglime 3 gün kaldı bugün ağrım çok olduğu için ilk evde erken gebelik testi yapdım 2. Çizgi silik çıkdı kan testi verdim 8.21 çıkdı sizce sonuç negatif mi?
Arkadaşlar göğüslerimde inanılmaz şişlik ve hassasiyet vardı karnımda şişmeye başlamıştı a klomen ve iğne oldum suanda reglime 3 gün kaldı bugün ağrım çok olduğu için ilk evde erken gebelik testi yapdım 2. Çizgi silik çıkdı kan testi verdim 8.21 çıkdı sizce sonuç negatif mi?