- 1 Kasım 2015
- 257
- 177
- 103
- Konu Sahibi Mavis-prenses
-
Yani biraz karışık yazmışım bu sonuçlarBazılarının fazla artabiliyor, merak etmeyin gayet sağlıklı ilerliyor görünüyorhayırlısı olsun
Merhabaİki günde bir aynı merkezlerde, aynı saatlerde yaptirdigin testler iki kat ya da yüzde atmış civarında artıyor mu diye bakarız tamm ama senin merkezler farklı, günlerde düzenli değil, bu durumda artışın gayet normal yani
Sağlıklı olsun da ikiz üçüz tek kız erkek hiç fark etmezBilmiyorum ne kadar doğru ikiz bebeklerde daha fazla artış oluyormuş
Saatler de düzenli mı, çok onemli değil artış normal ilk zamanlarda olur böyle ufak tefek farklar, iki kat olması gereken değer, ama iki katta duracak hali de yok yani merak etmeMerhaba
Aslında ilk seferinde farklı yerde verdim diğerleri sağlık ocağı karışık yazmışım ama
7 Mart
10 Mart
12 Mart tarihler bu sekilde
Tabiki İnşallah sağlıklı şekilde ilerliyordur ve saglikcakla da gelsinSağlıklı olsun da ikiz üçüz tek kız erkek hiç fark etmezama belirsizlik çok kötü
Evet saatlerde aynı her ikisinde de inşallah sağlıklı olur kimyasal falan olur diye korkuyorum açıkçası belirsizlik olunca insanın aklına her ihtimal geliyorSaatler de düzenli mı, çok onemli değil artış normal ilk zamanlarda olur böyle ufak tefek farklar, iki kat olması gereken değer, ama iki katta duracak hali de yok yani merak etme
İnşallah çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTabiki İnşallah sağlıklı şekilde ilerliyordur ve saglikcakla da gelsin
Çoookk amin çokkİnşallah çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim bı nebze icim rahatladıBenim ilk 93tü. 2 gün sonra 309 çıktı. Doktora gittiğimde artışın gayet güzel deyip bir daha kan istemedi sadece muayene etti.
Kendinizi strese sokmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?