P Pamukk01 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 161 Emoji Skoru 64 Puanlar 98 Yaş 39 Yer Adana 14 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kullanmiyorum1 #21 Elifzehra1 .!.: Merhabaa bugün kan testi vermiştim sonucum 122 çıkmış Genişletmek için tıkla... Zehra hanim bu degeri kacinci gun gormustunuz
Elifzehra1 .!.: Merhabaa bugün kan testi vermiştim sonucum 122 çıkmış Genişletmek için tıkla... Zehra hanim bu degeri kacinci gun gormustunuz
prensesmoana Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2025 Mesajlar 388 Emoji Skoru 355 Puanlar 18 Yaş 28 14 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kullanmiyorum1 #22 Elifzehra1 .!.: Merhaba hanımlar regle üç gün kala beta değerim 21 çıktı. Herkes çok düşük dediği için aşırı stres yaptım ilk gebeliğim ve göğüslerimin şişmesi dışında hiçbir belirtim yok. Sizce değer normal mi yoksa korkmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Hayırlı olsun. Önemli olan değer kaç iken öğrendiğiniz değil. Değerin düzenli artışta olması. O yüzden stres yapmayın
Elifzehra1 .!.: Merhaba hanımlar regle üç gün kala beta değerim 21 çıktı. Herkes çok düşük dediği için aşırı stres yaptım ilk gebeliğim ve göğüslerimin şişmesi dışında hiçbir belirtim yok. Sizce değer normal mi yoksa korkmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Hayırlı olsun. Önemli olan değer kaç iken öğrendiğiniz değil. Değerin düzenli artışta olması. O yüzden stres yapmayın
F feygey Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 1.385 Emoji Skoru 1.088 Puanlar 53 14 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kullanmiyorum1 #23 Scent86 .!.: Merhaba benzer degerlere sahip olmusuz siz hamile misiniz su an Genişletmek için tıkla... Evet 5 aylık hamileyim
Scent86 .!.: Merhaba benzer degerlere sahip olmusuz siz hamile misiniz su an Genişletmek için tıkla... Evet 5 aylık hamileyim