Beta değeri

zeyneppppkayaaa

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2023
42
10
18
27
Arkadaşlar 27 Nisan da hamile olduğumu öğrendim beta değeri 292 bugün tekrar beta alındı değer 505 çıktı doktor biraz korkuttu dış gebelik olabileceğini bu artışın düşük olduğunu söyledi bu artık düşük bir artış mı

Bunu söyleyen kadın doğum uzmanı mı, çünkü %60 ve üstü artış normal kabul ediliyor da

Ya böyle yorumlar okuyunca aklım almıyor tıp okumuş üzerine uzmanlık yapmış kadın doğum doktoru nasıl 2 günde bu şekilde artan betaya hemen dış gebelik diyorlar. Bir iki kere daha kan verin artışı kontrol edin değer bir anda artmaz ya hayret bir şey

Alttan muayene ettimi seni baktımı dış gebelikmi kimyasal mı diye
Hayır etmedi bugün tekrar kan istedi onu vermeye gidiyorum memleketimdeki kadın doğum uzmanı ile konuştum kesinlikle muayene ve progesteron testi alması gerekiyor değere göre direkt tehşis konulamaz dedi bugün gittiğimde muayene eder diye düşünüyorum

Alttan muayene ettimi seni baktımı dış gebelikmi kimyasal mı diye
Bugün ki değerim 1500 çıktı alttan muayenede keseye benzer bir şey görüyorum dedi bana da gösterdi siyah nokta gibi bir şeydi ama çok küçük emin olamayız pazartesi tekrar kan alalım beta daha da yükseleceğinden daha net görürüz dedi bugün içim rahatladı biraz çok şükür 🙏🏻 Artışın illa iki kat mı olması lazım diye sordum illa olması lazım değil tabiki dedi aslımda değerin artıyor sürekli dedi %75-80 civarı bakalım pazartesi net şekilde görürüz umarım

Bugün ki değerim 1500 çıktı alttan muayenede keseye benzer bir şey görüyorum dedi bana da gösterdi siyah nokta gibi bir şeydi ama çok küçük emin olamayız pazartesi tekrar kan alalım beta daha da yükseleceğinden daha net görürüz dedi bugün içim rahatladı biraz çok şükür 🙏🏻 Artışın illa iki kat mı olması lazım diye sordum illa olması lazım değil tabiki dedi aslımda değerin artıyor sürekli dedi %75-80 civarı bakalım pazartesi net şekilde görürüz umarım
Neden bunu baştan söylemeyip seni bu strese sokmuş acaba, tabikiiki sadece değerle sana tanı koyamaz, geç döllenme olmuş olabilir küçük olabilir kese ultrasonun kalitesi bile önemli bak örnek vereceğim sana şimdi

Senin değerine çok yakın bir değerle alttan muayenede böyle göründü kese

Eklentiler

• F57072D4-3172-499B-ADB6-98A19F9A8430.webp
    F57072D4-3172-499B-ADB6-98A19F9A8430.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 99
Senin değerine çok yakın bir değerle alttan muayenede böyle göründü kese
Evet benim de böyleydi çok az daha küçüğü yaptığım stresi anlatamam polikistik olduğunda gebe kalmam zordu ve beklemediğim zamanda oldu mucize gibi sanki en başta bana böyle söyleseydi değere bakarak dış gebelik olabilir dedi Şuan bir nebze de olsun içim rahatladı umarım daha güzel haberler alırım pazartesi daha net görebilirim keseyi çok teşekkür ederim size de 🙏🏻

Evet benim de böyleydi çok az daha küçüğü yaptığım stresi anlatamam polikistik olduğunda gebe kalmam zordu ve beklemediğim zamanda oldu mucize gibi sanki en başta bana böyle söyleseydi değere bakarak dış gebelik olabilir dedi Şuan bir nebze de olsun içim rahatladı umarım daha güzel haberler alırım pazartesi daha net görebilirim keseyi çok teşekkür ederim size de 🙏🏻
İniallah canım

merhaba keseyi dün net şekilde gördük ama değer yine yavaş artıyor dış gebelik riskinden uzaklaştım dedi doktor ama bu sefer de boş gebelik olabilir dedi yine stres
Allj hakkında hayırlısını versin bende bugün kalp atışı için gittim dinleyemeden geri döndüm cuma bidaha gideceğim

Back
X