- 28 Haziran 2023
- 42
- 10
- 18
- 27
- Konu Sahibi zeyneppppkayaaa
-
Evet nasıl korkuttu anlatamam polikistik over hastasıyım ve çok şükür doğal yolla oldu ama zor oldu dünya başıma yıkıldı resmenBunu söyleyen kadın doğum uzmanı mı, çünkü %60 ve üstü artış normal kabul ediliyor da
Bir iki gün sonra tekrar kan ver, hemen karaları bağlama , umuyorum ki bahsettiği gibi bir sorun yaşamazsınEvet nasıl korkuttu anlatamam polikistik over hastasıyım ve çok şükür doğal yolla oldu ama zor oldu dünya başıma yıkıldı resmen
Çok teşekkür ederim umarımBir iki gün sonra tekrar kan ver, hemen karaları bağlama , umuyorum ki bahsettiği gibi bir sorun yaşamazsın
Çok teşekkür ederim umarımBir iki gün sonra tekrar kan ver, hemen karaları bağlama , umuyorum ki bahsettiği gibi bir sorun yaşamazsın
Merhaba bugün de değerim 879 çıktı ve doktor cumartesi tekrar kan istedi yine istediği artış olmazsa kürtaj dediBir iki gün sonra tekrar kan ver, hemen karaları bağlama , umuyorum ki bahsettiği gibi bir sorun yaşamazsın
Alttan muayene ettimi seni baktımı dış gebelikmi kimyasal mı diyeMerhaba bugün de değerim 879 çıktı ve doktor cumartesi tekrar kan istedi yine istediği artış olmazsa kürtaj dedi
Hayır etmedi bugün tekrar kan istedi onu vermeye gidiyorum memleketimdeki kadın doğum uzmanı ile konuştum kesinlikle muayene ve progesteron testi alması gerekiyor değere göre direkt tehşis konulamaz dedi bugün gittiğimde muayene eder diye düşünüyorumAlttan muayene ettimi seni baktımı dış gebelikmi kimyasal mı diye
Bugün ki değerim 1500 çıktı alttan muayenede keseye benzer bir şey görüyorum dedi bana da gösterdi siyah nokta gibi bir şeydi ama çok küçük emin olamayız pazartesi tekrar kan alalım beta daha da yükseleceğinden daha net görürüz dedi bugün içim rahatladı biraz çok şükürAlttan muayene ettimi seni baktımı dış gebelikmi kimyasal mı diye
Neden bunu baştan söylemeyip seni bu strese sokmuş acaba, tabikiiki sadece değerle sana tanı koyamaz, geç döllenme olmuş olabilir küçük olabilir kese ultrasonun kalitesi bile önemli bak örnek vereceğim sana şimdiBugün ki değerim 1500 çıktı alttan muayenede keseye benzer bir şey görüyorum dedi bana da gösterdi siyah nokta gibi bir şeydi ama çok küçük emin olamayız pazartesi tekrar kan alalım beta daha da yükseleceğinden daha net görürüz dedi bugün içim rahatladı biraz çok şükürArtışın illa iki kat mı olması lazım diye sordum illa olması lazım değil tabiki dedi aslımda değerin artıyor sürekli dedi %75-80 civarı bakalım pazartesi net şekilde görürüz umarım
Evet benim de böyleydi çok az daha küçüğü yaptığım stresi anlatamam polikistik olduğunda gebe kalmam zordu ve beklemediğim zamanda oldu mucize gibi sanki en başta bana böyle söyleseydi değere bakarak dış gebelik olabilir dedi Şuan bir nebze de olsun içim rahatladı umarım daha güzel haberler alırım pazartesi daha net görebilirim keseyi çok teşekkür ederim size deSenin değerine çok yakın bir değerle alttan muayenede böyle göründü kese
İniallah canımEvet benim de böyleydi çok az daha küçüğü yaptığım stresi anlatamam polikistik olduğunda gebe kalmam zordu ve beklemediğim zamanda oldu mucize gibi sanki en başta bana böyle söyleseydi değere bakarak dış gebelik olabilir dedi Şuan bir nebze de olsun içim rahatladı umarım daha güzel haberler alırım pazartesi daha net görebilirim keseyi çok teşekkür ederim size de
merhaba keseyi dün net şekilde gördük ama değer yine yavaş artıyor dış gebelik riskinden uzaklaştım dedi doktor ama bu sefer de boş gebelik olabilir dedi yine stresİniallah canım
Allj hakkında hayırlısını versin bende bugün kalp atışı için gittim dinleyemeden geri döndüm cuma bidaha gideceğimmerhaba keseyi dün net şekilde gördük ama değer yine yavaş artıyor dış gebelik riskinden uzaklaştım dedi doktor ama bu sefer de boş gebelik olabilir dedi yine stres
Merhaba duydunuz mu kalp atışını umarım her şey yolundadırAllj hakkında hayırlısını versin bende bugün kalp atışı için gittim dinleyemeden geri döndüm cuma bidaha gideceğim
Yarın öğleden sonra randevum, çok stresliyim inşallah sorunsuz geçer dua edin olurmuMerhaba duydunuz mu kalp atışını umarım her şey yolundadır
Sizin son durumunuz nedirMerhaba duydunuz mu kalp atışını umarım her şey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?