Beta değeri

Sizin son durumunuz nedir
Benim geç döllenme olmuş Şuan 5 hafta 4 günlük cuma günü gel bebeği ve kalp atışını duyarız dedi geçen hafta doktor beta değeri son değerim 2 katına çıktı progesteron da çok iyi seviyede dedi umarım bebeği ve kalp atışını duyarım geçen hafta gittiğimde henüz çok küçük geç döllenme olmuş dedi

Tabi ben doktorumu değiştirdim önceki doktorum kürtaj demişti dış gebelikten şüphelenip öyle bir durum yok çok şükür sadece acaba boş gebelik olanaklar mi diye korkularım var
Tam da doktorunuzu değiştirmeniz gerektiğini yazacaktım ki zaten değiştirmişsiniz. En başından sadece beta değerinin artışını göz önünde bulundurup dış gebelik demek bilgisizlikten başka bir şey değil. Koskoca kadın doğum uzmanıdır diyip geçiyoruz ama gerçekten noksan oldukları çok konu var. Yani hastan sana pkos oldugunu da söylemiş -ki pkos hastalarının çoğunun gebelikleri geç döllenmeyle oluşur çünkü nispeten düzensiz döngülerde yumurtlama aralığı belirlemek çok zordur- buna rağmen geç döllenme ihtimalini anca 2. muayenede söylüyorsun. İnanılmaz gerçekten

Ya şöyle 2 günde bir iki katına çıkması gerek bugün 10’sa iki gün sonra 20 olması gerek eğer olmazsa ve düşmeye başlar sa öyle dış gebelik tanısı konulması gerek şimdilik normal olabilir 2 testin arasında kaç gün olduğuna bağlı

Tam da doktorunuzu değiştirmeniz gerektiğini yazacaktım ki zaten değiştirmişsiniz. En başından sadece beta değerinin artışını göz önünde bulundurup dış gebelik demek bilgisizlikten başka bir şey değil. Koskoca kadın doğum uzmanıdır diyip geçiyoruz ama gerçekten noksan oldukları çok konu var. Yani hastan sana pkos oldugunu da söylemiş -ki pkos hastalarının çoğunun gebelikleri geç döllenmeyle oluşur çünkü nispeten düzensiz döngülerde yumurtlama aralığı belirlemek çok zordur- buna rağmen geç döllenme ihtimalini anca 2. muayenede söylüyorsun. İnanılmaz gerçekten
Evet gerçekten o doktorda devam etseydim çoktan kürtaj olmuştum tüm bilgisizliğimle geç döllenme olabilir mi diye doktora da belirttim ama yanıt alamadım çok şükür Şuan bir sıkıntı yok ki zaten yeni doktorum da sınır %60 ki senin değerlerin artıyor illa 2 katı artacak diye bir durum yok dedi ve çok şükür olmadı da çok teşekkür ederim pkos olduğum için belirli bir döngüm yok dediğiniz gibi bazen adet bile olamıyordum

Evet gerçekten o doktorda devam etseydim çoktan kürtaj olmuştum tüm bilgisizliğimle geç döllenme olabilir mi diye doktora da belirttim ama yanıt alamadım çok şükür Şuan bir sıkıntı yok ki zaten yeni doktorum da sınır %60 ki senin değerlerin artıyor illa 2 katı artacak diye bir durum yok dedi ve çok şükür olmadı da çok teşekkür ederim pkos olduğum için belirli bir döngüm yok dediğiniz gibi bazen adet bile olamıyordum
Merhaba son durumunuz nedir acaba. İnşaallah hayırlı haberler almışsınızdır

valla bunu bilemeyecek herhangi bir kadın doğumcu olduğunu zannetmiyorum. hikayenizde eksik anlattığınız bir detay olabilir mi acaba? son adet tarihinize göre değeri düşük falan mı buldu acaba.

kızlar ilk beta değerim 860 çıktı ama doktora gittiğimde henüz 3-4 haftalık olduğunu kesenin görünmediğini söyledi. Betanın bu kadar yüksekken kesenin görünmemesi ne anlama geliyor ikiz gebelik falan olabilir mi

kızlar ilk beta değerim 860 çıktı ama doktora gittiğimde henüz 3-4 haftalık olduğunu kesenin görünmediğini söyledi. Betanın bu kadar yüksekken kesenin görünmemesi ne anlama geliyor ikiz gebelik falan olabilir mi
ikiz de olabilir, tekiz olup kese görünmemiş de olabilir. ben tüp bebekle hamile kaldım ama 6 ya da 7. haftada doktor muayene etti tam hatırlamıyorum ama daha erken değil. keseyi öyle gördü.

Merhaba son durumunuz nedir acaba. İnşaallah hayırlı haberler almışsınızdır
Merhaba bugün kontrol günümdü bugün 2. Kese de gördük şok olduk açıkçası 5 haftalık ama diğer ilk kesede embriyo hala oluşmadı doktor onun boş gebelik olabilme ihtimali olabilir dedi ilk kese 6+5 ikinci kese 5 haftalık farklı bir doktor arkadaşını daha çağırdı 1 hafta şans verelim 1. Kese için denildi ikinci kesenin oluşumunu daha çok beğendiklerini söylediler açıkçası karışık bir durum içerisindeyim

valla bunu bilemeyecek herhangi bir kadın doğumcu olduğunu zannetmiyorum. hikayenizde eksik anlattığınız bir detay olabilir mi acaba? son adet tarihinize göre değeri düşük falan mı buldu acaba.
Eksik anlattığım bir şey yok direkt gel değerlerin 2 kat artmıyor içini temizleyelim dedi bu tabiri kullandı bende ısrarla ultrason istedim ayrıca pkos olduğum için geç döllenme olmuş hemde baya bir en son beta değerim de düzeldi zaten keseye emin olduktan sonra şimdiki doktorum tekrar beta istemedi

Merhaba bugün kontrol günümdü bugün 2. Kese de gördük şok olduk açıkçası 5 haftalık ama diğer ilk kesede embriyo hala oluşmadı doktor onun boş gebelik olabilme ihtimali olabilir dedi ilk kese 6+5 ikinci kese 5 haftalık farklı bir doktor arkadaşını daha çağırdı 1 hafta şans verelim 1. Kese için denildi ikinci kesenin oluşumunu daha çok beğendiklerini söylediler açıkçası karışık bir durum içerisindeyim
İnşaallah hayırlı haberler alırsınız

Arkadaşlar 27 Nisan da hamile olduğumu öğrendim beta değeri 292 bugün tekrar beta alındı değer 505 çıktı doktor biraz korkuttu dış gebelik olabileceğini bu artışın düşük olduğunu söyledi bu artık düşük bir artış mı
Sizin değer düşükse ben hep ölmüşüm o zaman ☹️ son durumunuz nedir merak ettim inşallah iyisinizdir

Benim durumlar karışık sonradan 2. Kese gördük ilk kese boş Şuan ikinci kese 5 haftalık onun takibi yapılıyor cuma günü tekrar gidicem eğer o da boşsa kürtaj lekelenme yaşıyorum
Ah canım çok geçmiş olsun Allah'ın izniyle rabbim gönlüne göre versin inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur sağ salim kucağınıza alırsınız miniginizi 🤲🤲🤲

Çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏🏻 sıkıntılı olduğu için çok zor süreçlermiş çok ağladım üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor polikistik var bende zor hamile kaldım ama çok şükür doğal yolla kaldım eğer ikinci kese de de aynı durum varsa doktor korunmamam gerektiğini bunun arkasından daha kolay hamile kalabileceğimi söyledi tek umudum 2. Kese lekelenmeler pıhtıya dönüştü ama çok garip ağrım yok

Back
X