Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artmış var bence hayırlı olsunBeta HCG değerim ilk olarak 5.9 çıktı daha sonra 45.2 oldu iki gün sonraki testte şu an reglim iki gün gecikti doktor kesin birşey demedi sizce gebelik var mı?
Evet canım gebelik var değerin artmış. Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahBeta HCG değerim ilk olarak 5.9 çıktı daha sonra 45.2 oldu iki gün sonraki testte şu an reglim iki gün gecikti doktor kesin birşey demedi sizce gebelik var mı?
Yavaş artıyor diyor doktor ama normal değil mi en az iki katı artmalıEvet canım gebelik var değerin artmış. Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah
İnşallah endişelendiriyor biraz beniEvet canım gebelik var değerin artmış. Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah
Gebelik var 2 gün sonra yeniden kan ver artışa bakalımBeta HCG değerim ilk olarak 5.9 çıktı daha sonra 45.2 oldu iki gün sonraki testte şu an reglim iki gün gecikti doktor kesin birşey demedi sizce gebelik var mı?
2 günde 6 dan 45e çıkmış canım daha ne kadar artacakmış kiYavaş artıyor diyor doktor ama normal değil mi en az iki katı artmalı
Gebelik var hayırlı olsun çok güzel bi şekilde artışta olmuş ama 2 gün de bir tekrarlayın testiBeta HCG değerim ilk olarak 5.9 çıktı daha sonra 45.2 oldu iki gün sonraki testte şu an reglim iki gün gecikti doktor kesin birşey demedi sizce gebelik var mı?
Dün kan verdim 193 olmuş değerGebelik var 2 gün sonra yeniden kan ver artışa bakalım
Süper ilerlemiş işteDün kan verdim 193 olmuş değer
Merhaba şuan benim de aynı 5.82 çıktı bugün tekrar kan vereceğim inşallah yükselir siz ne durumdasınızBeta HCG değerim ilk olarak 5.9 çıktı daha sonra 45.2 oldu iki gün sonraki testte şu an reglim iki gün gecikti doktor kesin birşey demedi sizce gebelik var mı?
Artış var sonuçta ama doktorlar daha temkinli yaklaşıyor korkutuyorlar. Bende geçen hafta 98 çıktı doktor bir şey diyemeyiz gebe değilsin şuan dedi iki gün sonra 444 çıktı bugün kadın doğuma gidicemBeta HCG değerim ilk olarak 5.9 çıktı daha sonra 45.2 oldu iki gün sonraki testte şu an reglim iki gün gecikti doktor kesin birşey demedi sizce gebelik var mı?