Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki günde bir iki kat artış olması lazım geç döllenme olabilir o yüzden iki gün sonra yine kan verin eğer iki kat artmamissa sağlıksız olma ihtimali olabilir1 hafta adet gecikmesinden sonra beta değerim 112 çıktı doktor sağlıksız gebelik olabilir dedi .Bu durumu yaşayan var mı ?
Yarın kadın doğuma randevum var tekrar beta bakar diye düşünüyorumİki günde bir iki kat artış olması lazım geç döllenme olabilir o yüzden iki gün sonra yine kan verin eğer iki kat artmamissa sağlıksız olma ihtimali olabilir
Evet ister bencede inşallah sağlıklıdır cnm dua et yer gök duaYarın kadın doğuma randevum var tekrar beta bakar diye düşünüyorum
İnşallah sağlıklıdır uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyorumEvet ister bencede inşallah sağlıklıdır cnm dua et yer gök dua
Rabbim yarın sana hayırlı haber almak nasip etsin inşallah değer sağlıkla yükselir sağlıklı bir hamilelik olur kucağına almak nasip olur cnmİnşallah sağlıklıdır uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyorum![]()
Gunluk cok su tüketiyor musunuz? Su tuketimi hcg yi cok etkiliyor1 hafta adet gecikmesinden sonra beta değerim 112 çıktı doktor sağlıksız gebelik olabilir dedi .Bu durumu yaşayan var mı ?
Evet çok su içmeye dikkat ediyorumGunluk cok su tüketiyor musunuz? Su tuketimi hcg yi cok etkiliyor
Bugün yapılan Beta 45 sanırım kimyasal gebelik1 hafta adet gecikmesinden sonra beta değerim 112 çıktı doktor sağlıksız gebelik olabilir dedi .Bu durumu yaşayan var mı ?
Evet, geçmiş olsunBugün yapılan Beta 45 sanırım kimyasal gebelik
Su tüketimi idrardaki hcgyi etkiler kandakine etkisi yokturGunluk cok su tüketiyor musunuz? Su tuketimi hcg yi cok etkiliyor
Teşekkür ederim biraz üzüldüm ama hayırlısıEvet, geçmiş olsun