Beta değerii acillll

duygu1634

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
24
2
6
28
Kızlar bugun kan verdim sonuç 2232 çıktı adetimi 3 gün geçti sizce bu sayı normalmi bi anda bukadar fazla sayı öıkması beni endişelendirdi lütfen cevap

Kızlar bugun kan verdim sonuç 2232 çıktı adetimi 3 gün geçti sizce bu sayı normalmi bi anda bukadar fazla sayı öıkması beni endişelendirdi lütfen cevap
Değere çok takılma önemli olan öğrendikten sonra iki günde bir 2 katına veya yakını bir değere çıkması.

Merhaba herkeste farklı çıkıyor maşallah diyelim kötü düşünmeyelim doktora gidin bi baktırın ultrasonda yakın zamanda sağlıkla ilerler inşallah

ilk gebeliğimde düşük ve dış gebelik geçirdim oyuzden biraz stres yaptım 2gün sonra doktora gidicem inşallah düzenli ilerler

2 gün sonra muayene olursanız keseyi görürsünü içiniz rahatlar. İnşallah sağlıkla ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…