Doktor cuma günü belli olacak dedi icimi kararttıbu kadar az farka takılma lütfen.en az yüzde 60 artması normal zaten
Pazartesi öğlen 3 ye vermistim kanıEn az yuzde 60 artmasi gerekiyor diye biliyorum. Bu sonuca gire artisiniz normal. Ayni saatte mi kan verdiniz? Tam 2 gun gecmesi gerekiyor.
Bugün sabah 8.30 da verdimPazartesi öğlen 3 ye vermistim kanı
Degeriniz normal benceBugün sabah 8.30 da verdim
Satt üçe kadar zaten artardi demekki hiç stres yapmayın. Hayırlı olsunBugün sabah 8.30 da verdim
Doktorlar her ihtimali düşünür çünkü,Doktor cuma günü belli olacak dedi icimi kararttı
Belli oldu mı acaba değerinizDoktor cuma günü belli olacak dedi icimi kararttı
478 çıktı çok şükürBelli oldu mı acaba değeriniz
Çok sevindim sizin adınıza bende gecen cuma kan verdim 41 çıktı sonra pazartesi verdim 108 çıktı sonra çarsamba 241 çıktı o yüzden acaba benim de mi düşük gidiyor diye kafam karıştıra478 çıktı çok şükürÇarşamba günü gelin kesenize bakalım dedi doktor inşallah köşede gözükür
Gayet normal bence değerleriniz 2 günde 2 ye katlanması lazım demişti doktorÇok sevindim sizin adınıza bende gecen cuma kan verdim 41 çıktı sonra pazartesi verdim 108 çıktı sonra çarsamba 241 çıktı o yüzden acaba benim de mi düşük gidiyor diye kafam karıştıra
Sizdede böyle halsizlik uyku hali varmıÇok sevindim sizin adınıza bende gecen cuma kan verdim 41 çıktı sonra pazartesi verdim 108 çıktı sonra çarsamba 241 çıktı o yüzden acaba benim de mi düşük gidiyor diye kafam karıştıra
Merhaba peki bu değerlerim normal mi sizce 9 Temmuzda beta değerim 47.8 çıktı 12 Temmuzda 163.40 çıktı bugün yani 14 Temmuzda 242 çıktı sadece 1.5 kat artış olmuş. düzelir mi normal gebelik midir? Sonuç beni üzdü çünkü lütfen yardımcı olur musunuz?En az yuzde 60 artmasi gerekiyor diye biliyorum. Bu sonuca gire artisiniz normal. Ayni saatte mi kan verdiniz? Tam 2 gun gecmesi gerekiyor.
Ayni saatte mi verdiniz kani? 12 temmizda aksam saatinde ama 14 temmizda sabah saatlerinde verdiyseniz beklenen artis henuz olmamis olabilir.Merhaba peki bu değerlerim normal mi sizce 9 Temmuzda beta değerim 47.8 çıktı 12 Temmuzda 163.40 çıktı bugün yani 14 Temmuzda 242 çıktı sadece 1.5 kat artış olmuş. düzelir mi normal gebelik midir? Sonuç beni üzdü çünkü lütfen yardımcı olur musunuz?
aynı saatte verdim. şimdi kanamam oldu hemen acile gittim yerleşme kanaması olabilir dedi doktor içten kanama görmedi. inşallah yerleşme kanamasıdır.Ayni saatte mi verdiniz kani? 12 temmizda aksam saatinde ama 14 temmizda sabah saatlerinde verdiyseniz beklenen artis henuz olmamis olabilir.
Insallah oyledir. Yerlesme kanamasi kahverengi ya da acik pembe olur diye biliyorum. bende olmamisti. Senin nasil?aynı saatte verdim. şimdi kanamam oldu hemen acile gittim yerleşme kanaması olabilir dedi doktor içten kanama görmedi. inşallah yerleşme kanamasıdır.
kahverengiydi benimInsallah oyledir. Yerlesme kanamasi kahverengi ya da acik pembe olur diye biliyorum. bende olmamisti. Senin nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?