Beta değerim 18 çıktı

prettty21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
25
7
1
30
Herkese merhaba en son adetimi 19 haziranda oldum ve bes gün oncesinde cok az kahverengi bi kanama geldi. Dün de süphelendim.İdrar testi yaptırdım cift cizgiyi gördüm.Soluğu hastanede kan testinde aldim.Kan testimde beta degerim 18 cikti doktor tebrikler hamilesin ama degerinin yukselmesi lazim dedi.Ayni durum basina gelip te hamileligi güzel geçen var mi ? Cok stresliyim ya artmazsa diye.Tesekkürler 😇

Yuksek degerle ogrenip artmayan da var. Az degerde ogrenmeniz yeni oldugunu gosterir. Stres yapmayin saglikla ilerler umarim.

İnşallah güzel güzel artar ❤️ Hakkınızda hayırlısı olsun.

benşm 2.88 den 90 a yükselmişti 😍

Yaa cok sevindim sizin adiniza suan nasil degerleriniz ❤️ Ve hamileliginiz nasil gidiyor umarim hersey yolundadir.2.kan testinde mi 90 a yukselmisti 😇
Ben doğum yaptım 😃
Adetten 1 hafta önce filan 2.88 di
3 gün sonra 90 oldu
Tam adet günümde 541 di
Bidaha bakılmadı

Herkese merhaba en son adetimi 19 haziranda oldum ve bes gün oncesinde cok az kahverengi bi kanama geldi. Dün de süphelendim.İdrar testi yaptırdım cift cizgiyi gördüm.Soluğu hastanede kan testinde aldim.Kan testimde beta degerim 18 cikti doktor tebrikler hamilesin ama degerinin yukselmesi lazim dedi.Ayni durum basina gelip te hamileligi güzel geçen var mi ? Cok stresliyim ya artmazsa diye.Tesekkürler 😇
Yükseldi mı değeriniz. Nedir durum

Merhaba arkadaşlar benim adetim bugünle birlikte 4 gün gecikti dün sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi atacağım zaman baktım ki belirginleşmişti sonra hemen kan testi yaptırdım beta HCG 14.59 çıktı idrar tahlilimdeki de 0.19000 yazıyor doktor iki gün sonra tekrar kan verip baktırın hamilesiniz diyemem dedi bu konuda bana fikir verecek olan var mı çok stresliyim :(
IMG_20210818_130731.webp

Merhaba arkadaşlar benim adetim bugünle birlikte 4 gün gecikti dün sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi atacağım zaman baktım ki belirginleşmişti sonra hemen kan testi yaptırdım beta HCG 14.59 çıktı idrar tahlilimdeki de 0.19000 yazıyor doktor iki gün sonra tekrar kan verip baktırın hamilesiniz diyemem dedi bu konuda bana fikir verecek olan var mı çok stresliyim :KK43:Eki Görüntüle 2903417
İki güne bir kan ver canım inşallah güzel ilerler hamileliğin ben 5.30 la öğrendim kimyasal gebeliği mi seninki daha çok yeni

Nasıl oluyor kimyasal gebelik adetin başlamasıyla mı ve sizin kaç gün sonra oldu çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda gönlünüzdekini versin inşallah:)

Nasıl oluyor kimyasal gebelik adetin başlamasıyla mı ve sizin kaç gün sonra oldu çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda gönlünüzdekini versin inşallah:)
HCG değerinin düşmesi ile oluyor vucud sağlıklı olmadığı için vucuddan atıyor normal regly kanamasi ile başlayıp bitiyor kendiliğinden vucud temizlemiş oluyor yani

Kan değerinin düşmesiyle oluyor kalitesiz Spermi kabul etmiyor o şekilde oluyor ama ben onda bile mutlu olmuştum rabbimden umut kesilmez amaa sen tekrarla inşallah rabbim gönlündekini verir canım

Merhaba arkadaşlar benim adetim bugünle birlikte 4 gün gecikti dün sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi atacağım zaman baktım ki belirginleşmişti sonra hemen kan testi yaptırdım beta HCG 14.59 çıktı idrar tahlilimdeki de 0.19000 yazıyor doktor iki gün sonra tekrar kan verip baktırın hamilesiniz diyemem dedi bu konuda bana fikir verecek olan var mı çok stresliyim :KK43:Eki Görüntüle 2903417
Benim betam da 10 /105 /149/380 cikti iki günde bir kan verdim. Bugünde kesemi gördük şükür. Değerin anca yükselir canım. Birebir yaşadım. Hatta benim 20 gün gecikti. 17 sinde seninkinden daha silikti

Benim betam da 10 /105 /149/380 cikti iki günde bir kan verdim. Bugünde kesemi gördük şükür. Değerin anca yükselir canım. Birebir yaşadım. Hatta benim 20 gün gecikti. 17 sinde seninkinden daha silikti
Çok sevindim inşallah sağlıklı ilerlersiniz bana da çok iyi geldi yorumunuz ben pazartesi günü gidicem galiba tekrar kan vermeye inşallah bende güzel sonuçlar alırım :)

Merhaba allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canm benimde adetime 3 gun var ve bugun kan testi sonucum 12.8 cikti sence nasil

Back
X