Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayırlısı olsun canım hamileliğin güzel ilerliyo demekki degerlerin yukseldığine göre doktoruna kontrollerini aksattırma sakın allah korusun bişey olmasın alman gereken ilaç falan vardır doktorun verıcekdır hayırlı olsun
normaildir.
benim ilk 22 sonra 45 sonra 149 olarak ilerledi. geç döllenme olmuş dediler. senin ki de yeni bir gebeliktir. inş. kalp atışlarını da duyarsınız
seninle aynı durumdayız galiba.8 ocakta 52 çıktı.10 ocakta 144 e çıktı.hemşire dedi ki geç döllenme olmuş yani adetime 2 gün kala falan hamile kalmışım.merak etme inşallah gelişilmleri güzel olur.benimde sat ım 5 aralıktı.
seninle aynı durumdayız galiba.8 ocakta 52 çıktı.10 ocakta 144 e çıktı.hemşire dedi ki geç döllenme olmuş yani adetime 2 gün kala falan hamile kalmışım.merak etme inşallah gelişilmleri güzel olur.benimde sat ım 5 aralıktı.
aramzda 6 gün war demekki ctesi gttm doktora kalınlaşma war dedi salı günü tekrar tahlil yaptr gel dedi inş hayrlısı olur kasık ağrın warmı sennde benm kasık ağrım ve akıntım war
aramzda 6 gün war demekki ctesi gttm doktora kalınlaşma war dedi salı günü tekrar tahlil yaptr gel dedi inş hayrlısı olur kasık ağrın warmı sennde benm kasık ağrım ve akıntım war
canım ben bu gün doktora gittim üşüttüğüm için ilaç vermeden önce beta hcg testi yaptılar 110 çıktı ama daha adetime 8 gün var.beta hcg testi adet gecikmesinden sonra mı doğru sonuç verir...