Beta değerim 92 doktor düşük değer diyor

moon0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
82
24
38
27
Kızlar aşırı korku içindeyim reglim 1 gün geçikti hamile olduğumu hissetmiştim zaten kan testi verdim 34 çıktı pazartesi sağlık ocağına gittiğimde kan testim 92 çıktı doktor suan hemen hemen 5.hafta içerisindesin değerin çok düşük , düşük yapma ihtimalın var 6.haftadan sonra kadın doğuma gidebilirsin ancak gibi sözler söyledi açıkçası çok korkuyorum elimden ne gelir bilmiyorum napmam gerek sizce ?

İkinci kanı kac gün sonra verdiniz

Burada 6 ile gebe olduğunu öğrenip sağlıkla doğuranlar var. Önemli olan 2 günde bir 2 kat artması.

Kızlar aşırı korku içindeyim reglim 1 gün geçikti hamile olduğumu hissetmiştim zaten kan testi verdim 34 çıktı pazartesi sağlık ocağına gittiğimde kan testim 92 çıktı doktor suan hemen hemen 5.hafta içerisindesin değerin çok düşük , düşük yapma ihtimalın var 6.haftadan sonra kadın doğuma gidebilirsin ancak gibi sözler söyledi açıkçası çok korkuyorum elimden ne gelir bilmiyorum napmam gerek sizce ?
Bahsettiğiniz pazartesi dün ise ve 92 çıktıysa yarın tekrr aynı yerde kan vermeniz gerekiyo 180 ve üstü çıkarsa şu an iyi ilerliyo denebilir

Benim bildiğim 2 günde 1 2 katına çıkması gerektiği ve çıkmısta 34 den 92 ye çıkmış neden bu kadar olumsuz düşünüyor doktorlar anlamıyorum birde sizce kadın doğuma ne zaman gitmem gerek

Benim bildiğim 2 günde 1 2 katına çıkması gerektiği ve çıkmısta 34 den 92 ye çıkmış neden bu kadar olumsuz düşünüyor doktorlar anlamıyorum birde sizce kadın doğuma ne zaman gitmem gerek
Bir kere daha kan testi yap canım gene artış böyle güzelse kadın doğuma gidersin

Cumartesi gecesi verdim 1 buçuk gün sonra da 92 çıktı
2güne korkulcak bi durum gibi durmuyo tabi dr daha iyi bilir ama bazıları o kadar ilgisiz umursamaz oluyo ki hayret ediyorum umarım dr öyledirde bebeginizde gerçekten sorun yoktur :((

2güne korkulcak bi durum gibi durmuyo tabi dr daha iyi bilir ama bazıları o kadar ilgisiz umursamaz oluyo ki hayret ediyorum umarım dr öyledirde bebeginizde gerçekten sorun yoktur :KK43:(
Tabikide doktor daha iyi bılir sadece ihtimal verdi bana göre sonuç güzel burada okuduklarıma göre vs. Hayırlısı olsun bakalım

2güne korkulcak bi durum gibi durmuyo tabi dr daha iyi bilir ama bazıları o kadar ilgisiz umursamaz oluyo ki hayret ediyorum umarım dr öyledirde bebeginizde gerçekten sorun yoktur :((
2 gün bile değil canım 1.5 günde yapılmış test

Back
X