Beta değerim çok mu yüksek?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cherie
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cherie

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
564
719
18
Merhaba kızlar geçen hafta cuma regle 3 gün kala 138 beta ile gebeliği öğrendim. Arada kan değeri artışına bakmadım bugün gecikmenin 3. Günü tekrar baktırdım 2000 çıktı. 2 günde 1 yaklaşık 4 kat artmış. Korkmam gerekiyor mu? Sağlık mı ya da ikiz gebelik ihtimali var mı sizce yorumlarınızı bekliyorum💜

Son düzenleme:
Merhaba kızlar geçen hafta cuma regle 4 gün kala 138 beta ile gebeliği öğrendim. Arada kan değeri artışına bakmadım bugün gecikmenin 4. Günü tekrar baktırdım 2000 çıktı. 2 günde 1 yaklaşık 4 kat artmış. Korkmam gerekiyor mu? Sağlık mı ya da ikiz gebelik ihtimali var mı sizce yorumlarınızı bekliyorum💜
Benim regl gecikmesinin 3. Günü 6000’di. Biraz yüksek olduğu için ikiz mi diye düşündürdü, doktorların da şüphesi oldu ama büyük ihtimalle erken yumurtlamıştım. Sizin de öyle bir durum olabilir. Reglden 4 gün önce çıkması da aslında buna işaret ediyor. Gönlünüze göre olsun.

Benim regl gecikmesinin 3. Günü 6000’di. Biraz yüksek olduğu için ikiz mi diye düşündürdü, doktorların da şüphesi oldu ama büyük ihtimalle erken yumurtlamıştım. Sizin de öyle bir durum olabilir. Reglden 4 gün önce çıkması da aslında buna işaret ediyor. Gönlünüze göre olsun.
Çok teşekkür ederim. Sizde sağlıkla büyütün inşallah. Yumurtlama günüm belli aslında hatta 2 gün geç yumurtladım. Testle takip ettiğim için eminim ondan. Tedirgin hissediyorum. Tatildeyim diye kafam rahattı aslında ama 1100 lerde çıkar diye düşünmüştüm

Çok teşekkür ederim. Sizde sağlıkla büyütün inşallah. Yumurtlama günüm belli aslında hatta 2 gün geç yumurtladım. Testle takip ettiğim için eminim ondan. Tedirgin hissediyorum. Tatildeyim diye kafam rahattı aslında ama 1100 lerde çıkar diye düşünmüştüm
Yukarıda arkadaşımız güzelce hesaplamış. Bu şekilde artış çok normal. Mesela benim ilk gebeliğimde 4-40-250-1800 diye gitmişti (2-2-4-4 gün arayla). En az 2 kat artsın isteniyor, tam iki katı olmak zorunda değil

138 ile 1 ağustosta öğrendikten sonra 6. Gün bugün 4 gün öncesi dediğim 3 gün aslında 4. Gün gecikme dediğim 3. Gün aslında bugünü de sayarak fazla hesaplıyorum ben aslında 138den sonra 6. Gün bugün🙄🙄
Reglden 4 gün önce 138
Reglden 2 gün önce 276
Regl günü 552
Gecikmenin 2.gunu 1104
Gecikmenin 4.gunu 2208
Her seferinde iki kat artmış 4 kat değil 🩷

Yukarıda arkadaşımız güzelce hesaplamış. Bu şekilde artış çok normal. Mesela benim ilk gebeliğimde 4-40-250-1800 diye gitmişti (2-2-4-4 gün arayla). En az 2 kat artsın isteniyor, tam iki katı olmak zorunda değil
Evet biliyorum ama 138 ile öğrendikten sonraki 6. Gün bugün 2000 😅

Kafalar karışmasın diye düzenleyip 3 gün yaptım. Doğrusu bu sanırım.

Back
X