Beta değerim düştü

mlk230923

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
23
4
1
22
Adet gecikmesinin üçüncü günü test verdim. 19.95 çıktı Beta HCG dördüncü günü 32 çıktı bugün altıncı günümde verdim 12.4 kimyasal gebelik sanırım bu durumu yaşayan var mı

Adet gecikmesinin üçüncü günü test verdim. 19.95 çıktı Beta HCG dördüncü günü 32 çıktı bugün altıncı günümde verdim 12.4 kimyasal gebelik sanırım bu durumu yaşayan var mı
Maalesef hiç bir bilgim yok. Umarım bilen biri yorum yapar.
Doktor ne dedi peki?

Bnim basim geldi gecen sene subat ve mart ayi adet gunu silik cizgi gordum belirtilerim vardi kasik’agrim siddetliydi, beta 12 cikti ama ertesi gunu adet oldum kan verdim’tekrar 7 oldu yerlesmeden düstu, sagliksiz kese dedi yada pihti sorunu , baktirdim pihtilasma positif cikti, gecici olabilir dedi uc ay snra tekrar yaptirdim bu sefer negatif. Bir sene oldu hala hamile kalamadim amh dusuk, mfk takviye bitirdim uc aylik adetimi bekliyorum 7/8 mayis

Pazartesi 128 di çarşamba 40 lara düşmüştü.128 ken hafif hafif kanama başlayıp kesilmişti. Dr yerleşme yada kimyasal demişti.40 değeri görünce direk kimyasal dedi.değer düşünce malesef kimyasal oluyor.

Pazartesi bir kere pıhtı gibi bişey geldi.sonra kesildi. Salı günü peçeteye silerken kahve akıntılar vardı gün içinde.Cuma günü regl başladı.

Ben tam 3 defa kimyasal geçirdim, bebeğimden önce geçirdiğim de doktor bana en azından hamile kalabildiğini gördük, kimyasal 10 kadından 9 unun başına gelir bazıları tezcanlı olduğu için test yapıp hamileyim sanar ama en fazla birkaç gün gecikmeyle adet gibi atılır demişti. Benim kimyasallarımda kanamam adetten bi tık fazla ağrılı ve uzun oldu hep. Sayı 3 e çıkınca doktor araştırmalıyız dedi herşeye bakıldı, tamamen strese bağladı başka hiçbir problem bulunmadı, ha korkmayın, benim 1.5 yaşında oğlum var ve şuan 6+4 hamileyim içinizi ferah tutun , korkulacak bişey değil. Rabbim öyle güzel bir düzenle yaratmışki kulu, rahmimiz bile seçici, yapısında bozukluk olan yumurtanın yerleşmesine izin vermiyor

Teşekkür ederim yazınız içime su serpildi inşaallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip olur ara vermem gerekir mi deneme için

Merhaba bende 2 kez kimyasal yaşadım nisan da ve şuan sanırım 3 defa olmadan araştırmıyor doktorlar iyi ki yazınıza denk geldim umutlarım yeşerdi, inşallah bizde sağlıklı gebelik yaşarız en kısa zamanda, sizinde gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallah

Ben tam 3 defa kimyasal geçirdim, bebeğimden önce geçirdiğim de doktor bana en azından hamile kalabildiğini gördük, kimyasal 10 kadından 9 unun başına gelir bazıları tezcanlı olduğu için test yapıp hamileyim sanar ama en fazla birkaç gün gecikmeyle adet gibi atılır demişti. Benim kimyasallarımda kanamam adetten bi tık fazla ağrılı ve uzun oldu hep. Sayı 3 e çıkınca doktor araştırmalıyız dedi herşeye bakıldı, tamamen strese bağladı başka hiçbir problem bulunmadı, ha korkmayın, benim 1.5 yaşında oğlum var ve şuan 6+4 hamileyim içinizi ferah tutun , korkulacak bişey değil. Rabbim öyle güzel bir düzenle yaratmışki kulu, rahmimiz bile seçici, yapısında bozukluk olan yumurtanın yerleşmesine izin vermiyor
Teşekkür ederim yazınız içime su serpildi inşaallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip olur ara vermem gerekir mi deneme için
vallahi bana doktorum ara ver demedi bende vermedim ülk kimyasalımdan 2 ay sonra gebe kaldım,

aminn

Canim umarım hamileliğin sağlıkla ilerler.Benim 6 ay önce bir dusugum oldu.Simdi yine hamileyim adetten 2-3 gün önce 12 değerle öğrendim.Ebe var yok diyemeyiz biraz bekle bir daha kan ver dedi.Beklemedeyi.Bugun 5.gun ağrılarım var ama leke vs hiç bişey gelmedi.Normal gebelik ağrısı olabilir diye düşünmek istiyorum.Kimyasal olsaydı kendini belli eder miydi ? Yarın kan vericem bakalim artışı görmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…