Maalesef hiç bir bilgim yok. Umarım bilen biri yorum yapar.Adet gecikmesinin üçüncü günü test verdim. 19.95 çıktı Beta HCG dördüncü günü 32 çıktı bugün altıncı günümde verdim 12.4kimyasal gebelik sanırım bu durumu yaşayan var mı
Yarın tekrar bakalım beta HCG ye ama muhtemelen kimyasal gebelik dediMaalesef hiç bir bilgim yok. Umarım bilen biri yorum yapar.
Doktor ne dedi peki?
Üzüldüm. Hakkında hayırlısı olsunYarın tekrar bakalım beta HCG ye ama muhtemelen kimyasal gebelik dedi
Kanamanız uzun mu sürdüPazartesi 128 di çarşamba 40 lara düşmüştü.128 ken hafif hafif kanama başlayıp kesilmişti. Dr yerleşme yada kimyasal demişti.40 değeri görünce direk kimyasal dedi.değer düşünce malesef kimyasal oluyor.
Merhaba bende 2 kez kimyasal yaşadım nisan da ve şuan sanırım 3 defa olmadan araştırmıyor doktorlar iyi ki yazınıza denk geldim umutlarım yeşerdi, inşallah bizde sağlıklı gebelik yaşarız en kısa zamanda, sizinde gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallahBen tam 3 defa kimyasal geçirdim, bebeğimden önce geçirdiğim de doktor bana en azından hamile kalabildiğini gördük, kimyasal 10 kadından 9 unun başına gelir bazıları tezcanlı olduğu için test yapıp hamileyim sanar ama en fazla birkaç gün gecikmeyle adet gibi atılır demişti. Benim kimyasallarımda kanamam adetten bi tık fazla ağrılı ve uzun oldu hep. Sayı 3 e çıkınca doktor araştırmalıyız dedi herşeye bakıldı, tamamen strese bağladı başka hiçbir problem bulunmadı, ha korkmayın, benim 1.5 yaşında oğlum var ve şuan 6+4 hamileyimiçinizi ferah tutun , korkulacak bişey değil. Rabbim öyle güzel bir düzenle yaratmışki kulu, rahmimiz bile seçici, yapısında bozukluk olan yumurtanın yerleşmesine izin vermiyor
Merhaba sizde mi kimyasal yaşadınızTeşekkür ederim yazınız içime su serpildiinşaallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip olur ara vermem gerekir mi deneme için
Beta HCG 32 den 12 ye düştü yaşıyorum sanırımMerhaba sizde mi kimyasal yaşadınız
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın ilk mi olduBeta HCG 32 den 12 ye düştü yaşıyorum sanırım
AminÇok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın ilk mi oldu
Doktor ara ver derse ver bence bana ara ver 1 Ay dedi vermedim yine kimyasal oldu ama bu herkeste olacak diye bir şey değil canımAminrabbim kimseye yaşatmasın.evet ilk gebelik
Tamamdır teşekkür ederimDoktor ara ver derse ver bence bana ara ver 1 Ay dedi vermedim yine kimyasal oldu ama bu herkeste olacak diye bir şey değil canım
vallahi bana doktorum ara ver demedi bende vermedim ülk kimyasalımdan 2 ay sonra gebe kaldım,Teşekkür ederim yazınız içime su serpildiinşaallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip olur ara vermem gerekir mi deneme için
aminnMerhaba bende 2 kez kimyasal yaşadım nisan da ve şuan sanırım 3 defa olmadan araştırmıyor doktorlar iyi ki yazınıza denk geldim umutlarım yeşerdi, inşallah bizde sağlıklı gebelik yaşarız en kısa zamanda, sizinde gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallah
Canim umarım hamileliğin sağlıkla ilerler.Benim 6 ay önce bir dusugum oldu.Simdi yine hamileyim adetten 2-3 gün önce 12 değerle öğrendim.Ebe var yok diyemeyiz biraz bekle bir daha kan ver dedi.Beklemedeyi.Bugun 5.gun ağrılarım var ama leke vs hiç bişey gelmedi.Normal gebelik ağrısı olabilir diye düşünmek istiyorum.Kimyasal olsaydı kendini belli eder miydi ? Yarın kan vericem bakalim artışı görmek icinBen tam 3 defa kimyasal geçirdim, bebeğimden önce geçirdiğim de doktor bana en azından hamile kalabildiğini gördük, kimyasal 10 kadından 9 unun başına gelir bazıları tezcanlı olduğu için test yapıp hamileyim sanar ama en fazla birkaç gün gecikmeyle adet gibi atılır demişti. Benim kimyasallarımda kanamam adetten bi tık fazla ağrılı ve uzun oldu hep. Sayı 3 e çıkınca doktor araştırmalıyız dedi herşeye bakıldı, tamamen strese bağladı başka hiçbir problem bulunmadı, ha korkmayın, benim 1.5 yaşında oğlum var ve şuan 6+4 hamileyimiçinizi ferah tutun , korkulacak bişey değil. Rabbim öyle güzel bir düzenle yaratmışki kulu, rahmimiz bile seçici, yapısında bozukluk olan yumurtanın yerleşmesine izin vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?