- 15 Ekim 2025
- 51
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi melisaldkdk
Cuma günü kan verdim 25.6 çıktı bugün verdim 4.88 düşük mü yaptım acaba yarın tekrar doktora gitmelimiyim adet olduk kanamam geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal gebelik gecirmissiniz çok geçmiş olsunCuma günü kan verdim 25.6 çıktı bugün verdim 4.88 düşük mü yaptım acaba yarın tekrar doktora gitmelimiyim adet olduk kanamam geldi
kanama bittikten sonra doktora görünün kimyasal gebelik geçirmişsiniz geçmiş olsun. değeriniz çok yüksek değil ama kanama uzun sürebilir yinede aklınızda olsunCuma günü kan verdim 25.6 çıktı bugün verdim 4.88 düşük mü yaptım acaba yarın tekrar doktora gitmelimiyim adet olduk kanamam geldi
kanama bittikten sonra doktora görünün kimyasal gebelik geçirmişsiniz geçmiş olsun. değeriniz çok yüksek değil ama kanama uzun sürebilir yinede aklınızda olsun
Birşey olur mu peki doktorma gitmesemkanama bittikten sonra doktora görünün kimyasal gebelik geçirmişsiniz geçmiş olsun. değeriniz çok yüksek değil ama kanama uzun sürebilir yinede aklınızda olsun
olmaz ama rahim tamamen temizlenmiş mi kanama bittikten sonra kontrol ettirirseniz iyi olur beni çağırmıştı doktorumBirşey olur mu peki doktorma gitmesem
Çok teşekkür ederim sormayın morelim bozulduKimyasal gebelik gecirmissiniz çok geçmiş olsun
Tamamdır çok teşekkür ederimolmaz ama rahim tamamen temizlenmiş mi kanama bittikten sonra kontrol ettirirseniz iyi olur beni çağırmıştı doktorum
rica ederim geçmiş olsunTamamdır çok teşekkür ederim
Benim de kimyasalım oldu sizi anlayabiliyorum ne desem boş tez zamanda sağlıklı gebelik diliyorumÇok teşekkür ederim sormayın morelim bozuldu
Kimsayal için ayrı bir işlem yaptımı doktorBenim de kimyasalım oldu sizi anlayabiliyorum ne desem boş tez zamanda sağlıklı gebelik diliyorum
Yok hayir adetle atıldı sadece beta hcgye 0 olana kadar baktılarKimsayal için ayrı bir işlem yaptımı doktor
Teşekkür ederim adetin bitince mi gittinYok hayir adetle atıldı sadece beta hcgye 0 olana kadar baktılar
Evet kanamam bitince tekrar beta hcg baktırdım çünkü benim kanama başladığında 30 falandıTeşekkür ederim adetin bitince mi gittin
Bende yarın yine gideceğim bakalım 4 düşmüş büyük ihtimalle bitmiştir amaEvet kanamam bitince tekrar beta hcg baktırdım çünkü benim kanama başladığında 30 falandı
İlk öğrnedinde kaçtı kaçtan kaça düştüEvet kanamam bitince tekrar beta hcg baktırdım çünkü benim kanama başladığında 30 falandı
İlk ogrendigimde 29du sonra 78 -85- 96 - 75- 52 diye 0ı gördükİlk öğrnedinde kaçtı kaçtan kaça düştü