Beta değerim düşüp artışa geçti

Canım benim beta kaç oldu ki? Söyledin mi doktora kanamam var diye? Igne falan vermedi mi? Kese değildir o sen kötüyü düşünme
Dün 1260 oldu beta düzenli artıyordu yani, yüksek ihtimalle gördüğümüz kese dediler. Gri parça düştü mü sizden hiç gri ve büyüktü gerçekten. Sabah tekrardan beta vereceğiz

Dün 1260 oldu beta düzenli artıyordu yani, yüksek ihtimalle gördüğümüz kese dediler. Gri parça düştü mü sizden hiç gri ve büyüktü gerçekten. Sabah tekrardan beta vereceğiz
Benim hiç kese görünmedi kuzum ama kese düşse çok kanaman olurdu bence l. Var mı hala şiddetli kanaman

Benim hiç kese görünmedi kuzum ama kese düşse çok kanaman olurdu bence l. Var mı hala şiddetli kanaman
Yok o iki parçadan sonra bayağı azaldı kanama, benim ağrım çok olmadı regli arası gibiydi. Keşke öyle olsa düşmemiş olsa. Bende ilk defa kese gördüm. Diğer 3 gebelikte hiç görülmemişti.

Yok o iki parçadan sonra bayağı azaldı kanama, benim ağrım çok olmadı regli arası gibiydi. Keşke öyle olsa düşmemiş olsa. Bende ilk defa kese gördüm. Diğer 3 gebelikte hiç görülmemişti.
Yanı düşük olsa bence çok kanama olur belki pıhtılaşmış kandır kese değildir. Sen çok yorulma uzan dinlen

Naptınız acaba ne durumdasınız merak ettim
Hiç bir şey yapmadım desem, beta vermeye bile gitmedim. Kanamam oldukça moralim bozuluyor. Bugün aşırı mutsuz ve ümitsizim. Hamile arkadaşlarımı gördükçe kötü oluyorum bilmiyorum yani doktora gitsem ne olacak ki diyrum

Hiç bir şey yapmadım desem, beta vermeye bile gitmedim. Kanamam oldukça moralim bozuluyor. Bugün aşırı mutsuz ve ümitsizim. Hamile arkadaşlarımı gördükçe kötü oluyorum bilmiyorum yani doktora gitsem ne olacak ki diyrum
Ah canım ama beta ver allah korusun dış gebelikse sonucları kötü olur

sorun dusuk yapman degıl canım kesınlıkle bekleme eger dıs gebelıkse nerde oldugu bılınmıyor sonucta bı tupte olsa tupe zarar verır allah muhafaza. bu beklenebılcek bısey degıl:S

sorun dusuk yapman degıl canım kesınlıkle bekleme eger dıs gebelıkse nerde oldugu bılınmıyor sonucta bı tupte olsa tupe zarar verır allah muhafaza. bu beklenebılcek bısey degıl:S
Ama doktor keseyi görmüştü o yüzden dış gebelik olmadığını bildiğim için şuan hala beklemedeyim. Artık regli kanaması gibi oldu kanamam

Selam şimdi baktım beta sonucum 120 ye düşmüş zaten kanamamda çok yoğunlaştı. Yani bu gebelikte böylelikle sonlanmış oldu

Bilmiyorum ama sorunu çok merak ediyorum. O kadar test yaptık pıhtı problemi dedik oda değilmiş. 4 düşük oldu ve yine maksımum 6. haftayı gördük
😣 pek de anlamam ama riskli gebelik uzmani birine gidip durumunu anlatsan. Perinatoloji olmasi lazim. Gittin mi bilmem de

Back
X