Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çok belim ağrıyordu doktora gittim acilde ultrason yok doktor yok sadece acil doktoru var o istedi kan değerlerime baktı işte idrar falan bana değer düşük gibi geldi bilmiyorum ya hafta sonu bide9 haftada niye tekrar beta istediler ki genelde istenmez. Hiç bilmiyorum ben de sahsen… değere artık takılma bence. Kalp atımı varsa, boyutunda, kesede, plesentada sıkıntı yoksa bir şey olmaz Allah ın izniyle
Canım kadın doğum bölümünde nöbetçi ebeler illa oluyor sanki, onlar kalp atışlarını filan izleyebilir bir sor istersenBenim çok belim ağrıyordu doktora gittim acilde ultrason yok doktor yok sadece acil doktoru var o istedi kan değerlerime baktı işte idrar falan bana değer düşük gibi geldi bilmiyorum ya hafta sonu bide
Benim çok belim ağrıyordu doktora gittim acilde ultrason yok doktor yok sadece acil doktoru var o istedi kan değerlerime baktı işte idrar falan bana değer düşük gibi geldi bilmiyorum ya hafta sonu bide
Sordum ama yokkk işte ilgilenmiyo adam akıllı kimseCanım kadın doğum bölümünde nöbetçi ebeler illa oluyor sanki, onlar kalp atışlarını filan izleyebilir bir sor istersen
Anladım canım, için rahat edecekse git tabi ama ben normal olduğunu düşünüyorum değerininSordum ama yokkk işte ilgilenmiyo adam akıllı kimseyarın özel bi kliniğe gidicem doktor müsaitse eğer
Bende düşünüyorum bu tarz bi cihaz yoksa başka türlü benim içim rahat etmezEki Görüntüle 3401865
Yok kız değerin normal. İçini ferah tut sen… bu arada ben trendyoldan evde bebeğin kalbini dinlemeye cihaz almıştım. Radyasyon vs yaymadığı için doktor bir zararı olmaz demişti. Sıkıntılı da bir gebelikti. Çok da kullandım. Yaşadığın yerde acilde falan kalbini dinleyemiyorsan bence al. Özellikle geceleri ağrım sancım olunca vs dinlerdim. Karnı bir güzel yağla. Hem çatlak için de iyi olur. Sonra da cihazla bebişin kalp sesini ara… ilk zamanlar kalpleri çok küçük. Bulması zor oluyor biraz ama buluyorsun nihayetinde. Benim çok işimi görüp, içimi rahatlatmıştı. Tavsiye ederim sana da. Şuydu cihaz bak
Eki Görüntüle 3401870
İnşallah yaAnladım canım, için rahat edecekse git tabi ama ben normal olduğunu düşünüyorum değerinin
Bu ucuz diye ben bunu almıştım sahsen. Çünkü gebelik ilerleyince zaten hareketlerini hissediyorsun, kullanmıyorsun. Birkaç ay kullanıp kenara kaldırılıyor. Ondan çok iyisine gerek yok diye düşünmüştüm… ama çok işimi gördü gerçekten. Tavsiye ederimBende düşünüyorum bu tarz bi cihaz yoksa başka türlü benim içim rahat etmez
Pazar günü özel bi kliğine gittim doktor baktı çok şükür bi sorun görünmedi herşey gayet yolunda dedi bebek de baya büyümüş hatta hafiften hareket ettiğini bile gördümNasıl oldun canım?