Beta değerim normalmi

mrl4113

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2024
73
6
6
29
Merhabalar son adetim 10 Mayıs'ta beklenen adetimde daha 3 gün var az önce kan testi verdim 202.6 çıktı kaç haftalık hamileyim değerim normalmi

Eklentiler

• Screenshot_2024-06-08-17-07-24-02_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 114
Son adet tarihinize Göre hesaplayabilirsiniz, değeriniz güzel 2 günde 1 artışa bakmanız lazım. Hayırlı olsun

Son adet tarihime göre 3 haftalık cikio hazır sitelerde 4 haftalık cikior ama değer sanki dusuk

Son adet tarihime göre 3 haftalık cikio hazır sitelerde 4 haftalık cikior ama değer sanki dusuk
Ben adet günü 280le öğrendim sizin daha 3 gün varmış, düşük değil daha ilk günden kendinizi strese sokmayın :)) 10-15'le öğrenenler var. Nedir son adet tarihiniz

Ama ben 33 günde bir adet oluyorm acaba bu etkiler mi
Doktor bana hiç sormadı döngün kaç gün diye, direkt son adet tarihini soruyor hiç bilmiyorum etkiliyor mu. Tam 4 hafta oluyorsunuz galiba ya da 4+1 hayırlı olsun

Ben adet olacağım gün 74 le öğrendim. Değeriniz gayet iyi. Zaten önemli olan 2 gün arayla bu değerin en az %60 artması. Tekrar yaptıracağınız testle durum netleşir. Sağlıkla kucağınıza alin insallah. Hayırlı olsun

İki gün arayla en az iki katı artmalı dmi 200 Ken 600 fln mi olması lazmm
2 gün arayla en az %60 artması gerek. Ama iki katı artarsa şahane. Mesela bugun 100 çıktı diyelim 2 gün sonra en az 160 çıkmalı. 200 çıkarsa şahane Haftanıza göre tek beta hcg ile iyi yada kötü diyemeyiz. Önemli olan sürekli artışta olması. Bir tablo var ekliyorum. Orada haftalara göre aralıklar görünüyor ve sizinki de normal bu durumda

Eklentiler

• Screenshot_20240607-172512_Chrome.webp
    33 KB · Görüntüleme: 101
Yumurtlama gününü bilmiyorsanız, haftaya göre de bu tablodan bakabilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20240604-154847_e-Nabz.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 101
Merhaba benim sat 7 mayıstı adetim 3gün gecikti ve bugün kan testi verdim. Beta değerim 1225 çıktı. Hafta içi kadın doğuma gidicem randevumu aldım ama değer nasıl sizce?

Merhaba benim sat 7 mayıstı adetim 3gün gecikti ve bugün kan testi verdim. Beta değerim 1225 çıktı. Hafta içi kadın doğuma gidicem randevumu aldım ama değer nasıl sizce?
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah Tablodaki araliklara göre sizinki de cok guzel bir değer. Önemli olan artışın düzenli olması. Bu hafta gittiğinizde kese bile görünebilir bence sizin ultrasonda değeriniz masallah cok yuksek

Evet mesajı yazdıktan sonra tabloyu gördüm bende. Çok teşekkür ederim bi de şey sormak istiyorum çarşamba doktora gideceğim, gidene kadar arada gidip kan vermem gerekir mi beta değeri artışı için?

Evet mesajı yazdıktan sonra tabloyu gördüm bende. Çok teşekkür ederim bi de şey sormak istiyorum çarşamba doktora gideceğim, gidene kadar arada gidip kan vermem gerekir mi beta değeri artışı için?
Ben de perşembe gideceğim. Kendimi zor tutuyorum kan vermemek için bence gerek yok nasıl olsa gittiğimizde doktor uygun görürse isteyecek kan testi. Bir de aile hekiminde verdiğim kan testi 36 saatte çıktı benim aşırı gerildim beklerken. Sonra özelde verdim 3 saatte çıktı. O test sonucuna bakarken yürek daralması strese değmez bence. Gidelim doktorumuz versin kararı

Sizin de bebişiniz hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inşallah siz yine iyi sabretmişsiniz benimki 1 saat sonra çıktı 5 saat gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…