Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim cumartesi ölçüldü 826 çıktı kese görülmedi. Bugunde gittim betaya bakılmadi ancak kesede gözlenmedi. Çok üzülüyorum. Umarım bir an önce bebislerimizi görürüz.
Benim cumartesi ölçüldü 826 çıktı kese görülmedi. Bugunde gittim betaya bakılmadi ancak kesede gözlenmedi. Çok üzülüyorum. Umarım bir an önce bebislerimizi görürüz.
Canim darısı başıma diyeyim. Ben görünmeyince baya bi endiselendim. Umarım senin dediğin gibi olur.Benim beta 764 cikmisti. Doktor 1500 ün altindaysa sonuc 2 hafta sonra gel demisti. Ben de 2 hafta sonra gittim. Kese o zaman gorundu. Daha cok minik oldugu icin gorunmemistir.haftaya da kalp atisi icin gidicem. Keseyi gordukten 2 hafta sonra cagirdi kalp atisi icin.
2gunde 2ye katlamasi gerekiyor deger ama gayet iyi yükselmiş neden doktora inanmadın kiMerhaba kızlar;
28 ekimde kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. Beta HCG değerim 460.98'di. 2 gün sonra tekrar test yaptırdım. 714.500 çıktı. Sağlık ocağındaki doktor gelişmesinin normal olduğunu söyledi fakat ben yine de sizlerden de bilgi almak istedim. sizce bu değerler normal mi? Yükseliş oranı iyi mi? Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim :)
Tam iki katı olmamış gibi geldi 800-900 arası olması gerekmiyor muydu? Benimki 253 yükselmiş o yüzden inanamadım siz yükselmeyi iyi mi buldunuz gerçekten? Icimi rahatlatmak istiyorum Lütfen bana bilgilerinizi paylaşın2gunde 2ye katlamasi gerekiyor deger ama gayet iyi yükselmiş neden doktora inanmadın ki
Canım zaten 48-72 saat içinde falan yazıyo ÇOĞU yerde bence takılma bunlara en basından Sıkma Canini stres kötü etkiliyo bak benim simdi 12+4 oldu 10. Haftaya kadar pembelik geldi kahverengi akıntılar geldi ama şükür bir problem yok ama stres yaptıkça arttı sonra ilaçlar iğneler derken düzeldi sende rahat ol inanki hersey olacağına variyo insanın elinde deil biliyorum ama takamamaya çalışTam iki katı olmamış gibi geldi 800-900 arası olması gerekmiyor muydu? Benimki 253 yükselmiş o yüzden inanamadım siz yükselmeyi iyi mi buldunuz gerçekten? Icimi rahatlatmak istiyorum Lütfen bana bilgilerinizi paylaşın![]()
Âmin canım ınsallah nekadar gecti adetindenDoğru haklısın canım yine de içimi rahatlattın çok teşekkür ederim Allah'ım inş. hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
En son 17 eylülde adet olmustum canım yani 14 gün filan geciktim.Âmin canım ınsallah nekadar gecti adetinden
Geç Döllenme olmuştur tatlım hemen panik yapma doktora söyledin demi bunu 14 gün gecikmede bu deger cikti diyeEvet cok mu az yani![]()
Evet kan testi yaptırırken söyledim ama daha kadın doğum doktoruna gitmedim sadece kan testimi gösterdim ultrasonda görülebilmesi icin beta hcg nin 1000 ve üzeri olması gerekiyormus onun icin haftaya kadın dogumcuya gideceğim kötü birşey olmaz di mi? Ilk hamileliğim o yüzden çok bilgisizim bu konudaGeç Döllenme olmuştur tatlım hemen panik yapma doktora söyledin demi bunu 14 gün gecikmede bu deger cikti diye