Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah ama daha önce mol gebelik gecirmistim onun tekrar etme riski olabiliyor ve beta yuksek oluyor tekrarlamasindan korkuyorum açıkçası
Benim hesabıma göre 3 hafta 4 günlük adet tarihine göre 5hafta 7 günlük oluyor kafam o yüzden karışıyor önceden de riskli gebelik geçirdiğim için korkuyorum
Merhaba canım rabbim kucağına almayı nasip etsin bidaha o acıyı yaşatmasın bende yaşadım 3 ay önce mol gebelikten. Ne kadar süre bekledin tekrar hamile kalmak için ?
Merhaba canım rabbim kucağına almayı nasip etsin bidaha o acıyı yaşatmasın bende yaşadım 3 ay önce mol gebelikten. Ne kadar süre bekledin tekrar hamile kalmak için ?
Benim hesabıma göre 3 hafta 4 günlük adet tarihine göre 5hafta 7 günlük oluyor kafam o yüzden karışıyor önceden de riskli gebelik geçirdiğim için korkuyorum
Yumurtlama günümü bilmiyorum sadece korunuyorduk bi kere korunmasız ilişki oldu o tarihi bildiği için kendim hesaplıyorum küçük çıkıyor ve beta yuksek gibi geldi hani ama son adetimi hesaplarsam beta normal değerde hangisini kabul etmem gerek ve yumurtlama gününü nasıl belirliyoruz acaba ?
Yumurtlama günümü bilmiyorum sadece korunuyorduk bi kere korunmasız ilişki oldu o tarihi bildiği için kendim hesaplıyorum küçük çıkıyor ve beta yuksek gibi geldi hani ama son adetimi hesaplarsam beta normal değerde hangisini kabul etmem gerek ve yumurtlama gününü nasıl belirliyoruz acaba ?
hmm belkı yuksek seyretcektır. bazı kısılerın baya ıkız ucuz gıbı cıkıyor:) sımdı sen dr a gıttıgınde kese goruncek ya o kese boyutunla son adet tarıhını kıyaslıycak uc asagı bes yukarı aynıysa son adet tarıhını baz alıcak yok gec dollenme olduysa eger kese de ona gore kucuk cıkcak 1 hafta falan degıstırıyor son tarıhı sen ona takılma :) bence haftaya randevunu al gıt bı kontrole :))
yumurtlama gunun olacak oldugun adetten 14 gun once genellersek de .. benım 15. :) bazı kısıler var 11 :) faz aynıdır derler ama cogu kısıde farklı farklı .