Beta değerim

Elenaaa1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
254
90
28
34
Kızlar beta değerim 1600 çıkti kadın doğum ile görüşemedim fakat sanırım dahiliye Dr bilgi aldım. 2 hflik olabilir dedi
Hgc değerinin iyi olmasına sevindim ortalama 4 5 hflik olduğunu düşünüyorum.
Bilgisi olan yazabilir mi
Önümüzdeki hafta dr ile görüşeceğim

En son adetiniz ne zaman? Ona göre hesaplanıyor hafta

Arkadaşlar merhaba birşey için sormak istiyorum 2 gün önce sonuçum <5.0 çıktı , Bugün 0.46 çıktı nasıl oluyor anlamadım düşmüş mü

Arkadaşlar merhaba birşey için sormak istiyorum 2 gün önce sonuçum <5.0 çıktı , Bugün 0.46 çıktı nasıl oluyor anlamadım düşmüş mü
Canım zaten negatifmiş. 5 altı negatif oluyo. O kadar oynaması normal benimde değişik çıkıyodu bazen 2 bazen 2.3 bazen direk 0 o önemli değil

Her labaratuarın 5 2.4 0 değeri Farklı olabiliyor sonuç hepsi 5 altı olduğu için negatif oluyor cnm

üzülmenize gerek yok kimyasal gebelık olabılıyor.çogu kadın test yapmazsa fark etmiyor bile normal regl gibi devam edebiliyor süreç.5 in altı negatif kabul edılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…