Beta değerim

Firdevshanimm

⭐️
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
493
357
18
Merhaba kızlar 28 Nisan Pazartesi kan verdim 223 çıktı bugün tekrar verdim 2505 çıktı (yani 5 gün sonra)
Sizce değerim nasıl ?

4 günde 11 kat artmış normalinden yüksek yani .

ikiz olabilir üzüm gebelik olabilir yada haftasından ileri olabilir . Kesin bi şey söylenemez Usg de kese ve bebeğe bakılıp yorumlanabilir

4 günde 11 kat artmış normalinden yüksek yani .

ikiz olabilir üzüm gebelik olabilir yada haftasından ileri olabilir . Kesin bi şey söylenemez Usg de kese ve bebeğe bakılıp yorumlanabilir
Evet bana da yüksek geldi biraz tedirgin oldum ailede hiç ikiz gebelik yok ki üzüm gebelik nedir acaba

Evet bana da yüksek geldi biraz tedirgin oldum ailede hiç ikiz gebelik yok ki üzüm gebelik nedir acaba
Tedirgin etmek istemem o yüzden doktor kontrolünü bekleyin. Şuan mevcut ailede ikiz olmasa da olur zürriyetinde vardır belki insan atalarına kadar benzeyebilirmiş sonuçta . Siz bi dr randevuusu alın sorun yoksa da kese görünmeye hazır olur zaten bu degerle 1-2 güne ,net bilgi verır doktrunuz . Sağlıkla ilerlesin inşAllah

Teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…