Beta değerime bakar mısınız

Gecekusum999

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
1.264
1.346
63
26
Kızlar adetimin (21.günü) Salı günü 200 2 gün sonra yani bugün 430 çıktı değer artışı iyi mi sizce üst üste 3 kimyasal gebelik yaşadım doktora gittiğimde herşeyin yolunda olduğunu söylüyorlardı ayrıntılı genetik test dahil..şimdi maalesef biraz korkuyorum normal mi değerim sizce :(

2 günde 2 katı şimdilik normal. Stres yapmayın her şey hayırlısına varacak diye düşünün 2 günde bir devam edin artışı gözlemlemek için

Kızlar adetimin (21.günü) Salı günü 200 2 gün sonra yani bugün 430 çıktı değer artışı iyi mi sizce üst üste 3 kimyasal gebelik yaşadım doktora gittiğimde herşeyin yolunda olduğunu söylüyorlardı ayrıntılı genetik test dahil..şimdi maalesef biraz korkuyorum normal mi değerim sizce :KK43:
Çok güzel artmiş iki günde ikiye katlayarak gitmeli sizinkide öyle olmuş tebrik ederim sağ sağlim kucağiniza almak nasib olsun insallah

Kızlar adetimin (21.günü) Salı günü 200 2 gün sonra yani bugün 430 çıktı değer artışı iyi mi sizce üst üste 3 kimyasal gebelik yaşadım doktora gittiğimde herşeyin yolunda olduğunu söylüyorlardı ayrıntılı genetik test dahil..şimdi maalesef biraz korkuyorum normal mi değerim sizce :KK43:
İnşallah bu sefer çok güzel gidecek hiç canını sıkma

arkadaşlar birşey sorucam benim aşılama sonrası testim beta 11 sonra 9 a düştü kimyasal gebelik geçirdim ama hala adet olmadım cumartesi test yaptırmıştım 9 çıkmıştı kimysal gebelikte kanama mı olur adet stresten mi gecikti anlamdım DIŞ GEBELİKLE ALAKASI VAR MI

Back
X