Beta değerleri acilll

baharcicek1234

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
15
3
16
26
2 gün önce kanama sebebiyle gittim 6 haftalık hamileyim değerlerim iyiydi bebeği görmüştük üzüm tanesi kadar ve alttandedi 257den bugun 31e düşmüş beta değerim düşük ilacı vermişti doktor progestan kullanıyordum ve bugun içip öyle kan vermiştim doktorum olmadığı için pazartesiyi bekliyorum sizin görüşünüz nedir sizce bebek düştümü

Kanaman devam ediyo mu canım muhtemelen düşmüş geçmiş olsun 😔Allah sağlıklısini versin🙏

2 gün önce kanama sebebiyle gittim 6 haftalık hamileyim değerlerim iyiydi bebeği görmüştük üzüm tanesi kadar ve alttandedi 257den bugun 31e düşmüş beta değerim düşük ilacı vermişti doktor progestan kullanıyordum ve bugun içip öyle kan vermiştim doktorum olmadığı için pazartesiyi bekliyorum sizin görüşünüz nedir sizce bebek düştümü
Seni bu süreçte üzmek istemem canım ama beta hızlı düşmüş ve kanaman olmuş. Pazartesi gününü bekle, kendini strese sokup daha fazla üzme lütfen.

Kanaman devam ediyo mu canım muhtemelen düşmüş geçmiş olsun 😔Allah sağlıklısini versin🙏
Kanamam ilacı içtikten 2 saat sonra durmuştu normaldi herşey dinleniyordum ama bugun değerimin çok düştüğünü görünce şaşırdım bende düştüğünü düşündüm hayırlısı olsun teşekkür ederim

Back
X