- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi ilginyilmaz04
81,96 beta 2 gün sonra 173.24 iyimi artış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi bence . Bugün bende kan vereceğim inşallah artmıştır benim de81,96 beta 2 gün sonra 173.24 iyimi artış
2 katı artmis gayet güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah81,96 beta 2 gün sonra 173.24 iyimi artış
İnşallah canım artmıştır dualarım seninle sende beni unutma lütfen rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahÇok iyi bence . Bugün bende kan vereceğim inşallah artmıştır benim de![]()
İnşallah aminnnÇok iyi bence . Bugün bende kan vereceğim inşallah artmıştır benim de![]()
İnşallah amin aldırmaya devam edecekmiyim böyle acaba2 katı artmis gayet güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah
Ben istifra ediyordum bir iki gündür üşüttüm sandım kasıgım batıyordu gittim acile gebe çıktımKızlar selam baya erken öğrenmişsiniz hiç belirtiniz var mı acaba
Ne güzelBen istifra ediyordum bir iki gündür üşüttüm sandım kasıgım batıyordu gittim acile gebe çıktım
Unutmam tabiki rabbim bize de isteyen tüm herkese nasip etsin inşallahİnşallah canım artmıştır dualarım seninle sende beni unutma lütfen rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Bende kasık ağrısı oluyor bayaKızlar selam baya erken öğrenmişsiniz hiç belirtiniz var mı acaba
Merhaba canım istersen rahat olmak için yaptır ama sıfır virgüle başlayan yukselmıyor benım bundan önce 0,200 dü yükselir diye baya bekledim ama 5 üstü olmadan yükselmiyorKızlar öncellikle hayırlı olsun allah bizede nasip etsin size bir sorum olucaktı benim içimde bir his vardı normal gebelik testi yaptım regl gününe 5 gün kala çift çizgi gördüm anında kırmızı hastaneye gittim özelde beta verdim 0.35 gibi bir değer çıktı çok düşük bir açıklama yapanda olmadı parayı alıyorlar sadece neyse dün erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi vardı daha sonra ovülasyon testiyle öğrenenleri duydum gördüm ovülasyon testim iki gündür pik erken gebelik testi almıştım gelmesini beklediğim için ovülasyonla yaptım sizce sonuç ne hani düşünceleriniz nedir merak ettim![]()
Yükselmiyor ama testte nasıl iki çizgi gördüm kanda bu kadar düşük beynim duruyor bazen yaMerhaba canım istersen rahat olmak için yaptır ama sıfır virgüle başlayan yukselmıyor benım bundan önce 0,200 dü yükselir diye baya bekledim ama 5 üstü olmadan yükselmiyor
Bu yoruma katılmıyorum . Attığım görseli ve tarihleri iyi inceleyin.Merhaba canım istersen rahat olmak için yaptır ama sıfır virgüle başlayan yukselmıyor benım bundan önce 0,200 dü yükselir diye baya bekledim ama 5 üstü olmadan yükselmiyor
Selam fotolar görünmüyorYüklememiş önceki galiba
Evet gözükmüyorSelam fotolar görünmüyor![]()