Senin betan kaçtı canım düzgün artıyormuydu değerler 3546 da göremedi çünkü bi ihtimal dedi yarın tekrar bakıcak kana ve ultrasondan daYa bu doktorlarin dış gebelik boş gebelik muhabbeti hiç bitmiyor
Bana da demisti boş bu gebelik diye bir doktor oysaki o zaman bebek daha olmuyormuş zaten
Sağlıksız bu demisti
Cok ağlamıştım
Sizin normal gebeliğe benzediğini söylemiştim gözünüz aydın darısı başıma inşallahBugün doktordan geldim betam 5700 küsür çıktı, karından direkt gördük keseyi çok şükür :) 5 hafta gözüküyor tam. Aynı doktor bana birkaç gün önce dış gebelik muhabbeti yapmıştı halbuki
Amin size çok teşekkür ederim dün bana moral verdinizSizin normal gebeliğe benzediğini söylemiştim gözünüz aydın darısı başıma inşallah
Rica ederim bende aynı durumu yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum Bundan sonrası güzel olsun Sağlıkla kucağınıza alın inşallahAmin size çok teşekkür ederim dün bana moral verdiniz
merhaba çok önemli bir sey sorabilir miyim bilginiz varsa araştırıyorum ama bulamıyorum. beta değerlerini araştırdığımda birim olarak her yerde mlU/ml şeklinde yazıyor ama benim yaptırdığımda IU/L şeklinde yazıyor? bunun farkı var mı lütfen yardımcı olur musunuz?Sağolun kafanıza takılanı her zaman sorabilirsiniz
Malesef bu konuda bir bilgim yokmerhaba çok önemli bir sey sorabilir miyim bilginiz varsa araştırıyorum ama bulamıyorum. beta değerlerini araştırdığımda birim olarak her yerde mlU/ml şeklinde yazıyor ama benim yaptırdığımda IU/L şeklinde yazıyor? bunun farkı var mı lütfen yardımcı olur musunuz?
Hatirlamiyorum ilk kaçtı ama hiçbir zaman düzgün artmadıSenin betan kaçtı canım düzgün artıyormuydu değerler 3546 da göremedi çünkü bi ihtimal dedi yarın tekrar bakıcak kana ve ultrasondan da
Bu gün de geldim karından biraz oluşmuş kese dış gebelik değil dedi bakalım niye geç oluştu pazartesi görünmesi lazım kesin dedi bu gün yine verdim beta bakalımHatirlamiyorum ilk kaçtı ama hiçbir zaman düzgün artmadı
Vajinal ultrason yapıldı mi
Neden ısrarla vajinal bqkmiyor ki doktorunuzBu gün de geldim karından biraz oluşmuş kese dış gebelik değil dedi bakalım niye geç oluştu pazartesi görünmesi lazım kesin dedi bu gün yine verdim beta bakalım
Karından görünmesi lazımdı dedi bu değerlerle bu gün tekrar bakıcakNeden ısrarla vajinal bqkmiyor ki doktorunuz
Baksa aslında görür keseyi
Insallah görünürKarından görünmesi lazımdı dedi bu değerlerle bu gün tekrar bakıcak
Keseyi gördük ama haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için ama daha yolk yok ortada hayırlısı ya karındaki yağdan mı göremedi yoksa rahmin yapısından falan mı dedi aklıma karın yağım geldiInsallah görünür
Haber et bize de
Bazen geç görünür olsunKeseyi gördük ama haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için ama daha yolk yok ortada hayırlısı ya karındaki yağdan mı göremedi yoksa rahmin yapısından falan mı dedi aklıma karın yağım geldibi de geç çatlattı yumurtamı o yüzden olabilir 13 gün kullandım iğneleri ondan olabilir mi ama beta baya yüksek 8390 dı cumartesi ama hala ne bebek var ne de yolk
Deri kalın olabilir rahim geride olabilir Dalan filan doktor kibarca söyledi yaniBazen geç görünür olsun
Bebek de görünür merak etmeyin
Yok ya yağla ilgisi yoktur bence
İlk defa duydum çok garipDeri kalın olabilir rahim geride olabilir Dalan filan doktor kibarca söyledi yanineyse hayırlısı artık bu kez de boş gebelik mi onu düşünüyorum ay hayırlısıyla görseydim keratayı neyse hayırlısı inşallah boş gebelik değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?