BETA DEĞERLERİM DIŞ GEBELİK

Ya bu doktorlarin dış gebelik boş gebelik muhabbeti hiç bitmiyor
Bana da demisti boş bu gebelik diye bir doktor oysaki o zaman bebek daha olmuyormuş zaten
Sağlıksız bu demisti
Cok ağlamıştım

Ya bu doktorlarin dış gebelik boş gebelik muhabbeti hiç bitmiyor
Bana da demisti boş bu gebelik diye bir doktor oysaki o zaman bebek daha olmuyormuş zaten
Sağlıksız bu demisti
Cok ağlamıştım
Senin betan kaçtı canım düzgün artıyormuydu değerler 3546 da göremedi çünkü bi ihtimal dedi yarın tekrar bakıcak kana ve ultrasondan da

Bugün doktordan geldim betam 5700 küsür çıktı, karından direkt gördük keseyi çok şükür :) 5 hafta gözüküyor tam. Aynı doktor bana birkaç gün önce dış gebelik muhabbeti yapmıştı halbuki

Sizin normal gebeliğe benzediğini söylemiştim gözünüz aydın darısı başıma inşallah

Sağolun kafanıza takılanı her zaman sorabilirsiniz
merhaba çok önemli bir sey sorabilir miyim bilginiz varsa araştırıyorum ama bulamıyorum. beta değerlerini araştırdığımda birim olarak her yerde mlU/ml şeklinde yazıyor ama benim yaptırdığımda IU/L şeklinde yazıyor? bunun farkı var mı lütfen yardımcı olur musunuz?

Malesef bu konuda bir bilgim yok

Senin betan kaçtı canım düzgün artıyormuydu değerler 3546 da göremedi çünkü bi ihtimal dedi yarın tekrar bakıcak kana ve ultrasondan da
Hatirlamiyorum ilk kaçtı ama hiçbir zaman düzgün artmadı
Vajinal ultrason yapıldı mi

Hatirlamiyorum ilk kaçtı ama hiçbir zaman düzgün artmadı
Vajinal ultrason yapıldı mi
Bu gün de geldim karından biraz oluşmuş kese dış gebelik değil dedi bakalım niye geç oluştu pazartesi görünmesi lazım kesin dedi bu gün yine verdim beta bakalım

Bu gün de geldim karından biraz oluşmuş kese dış gebelik değil dedi bakalım niye geç oluştu pazartesi görünmesi lazım kesin dedi bu gün yine verdim beta bakalım
Neden ısrarla vajinal bqkmiyor ki doktorunuz
Baksa aslında görür keseyi

Insallah görünür
Haber et bize de
Keseyi gördük ama haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için ama daha yolk yok ortada hayırlısı ya karındaki yağdan mı göremedi yoksa rahmin yapısından falan mı dedi aklıma karın yağım geldi bi de geç çatlattı yumurtamı o yüzden olabilir 13 gün kullandım iğneleri ondan olabilir mi ama beta baya yüksek 8390 dı cumartesi ama hala ne bebek var ne de yolk

Bazen geç görünür olsun
Bebek de görünür merak etmeyin
Yok ya yağla ilgisi yoktur bence

Bazen geç görünür olsun
Bebek de görünür merak etmeyin
Yok ya yağla ilgisi yoktur bence
Deri kalın olabilir rahim geride olabilir Dalan filan doktor kibarca söyledi yani neyse hayırlısı artık bu kez de boş gebelik mi onu düşünüyorum ay hayırlısıyla görseydim keratayı neyse hayırlısı inşallah boş gebelik değildir

İlk defa duydum çok garip
Insallah degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…