Beta değerlerim ve kese

Cok erken bence. Ben ilk kanı zaten 12. Gun verdim. 1 hafta sonra kese görüldü sonraki 1 haftada kalp atışını dinlemeye gitmiştim. Endiselenmeyin cok erken davranmissiniz. Erken öğrenmenin zararları vakit gecmiyodur:)
Aynen öyle biraz öyle oldu erken öğrendim herşeyide erkenden öğrenmek istetip umutsuzluğa kapılıyorum 🥹

Degerin güzel artmiş. Kese icin erken olmuş 3 gun sonra kesin görürsün. 10 hazirana kalp atışını duyarsin diye düşünüyorum. Bekliycen mecbur 9 ay nasil geccek :))
Selam kızlar benim 25 Haziran 44 28 Haziran 349 30 Haziran 668 2 Temmuz 1227 668 Ken hayal meyal kese var dedi doktor mümkün mü

Mümkündür benim de 700-800lerde mini minnacık görünmüştü
Yaa çok Teşekkür ederim 🙏🏻bugün sadece iç çamaşırım ıslanmış şekilde bi sıvı geldiğini gördüm akıntı gibi akışkan bir şey değil bu kadar terlemiş olabilir miyim çözemedim başınıza geldi mi daha 5+4 günlük

Yaa çok Teşekkür ederim 🙏🏻bugün sadece iç çamaşırım ıslanmış şekilde bi sıvı geldiğini gördüm akıntı gibi akışkan bir şey değil bu kadar terlemiş olabilir miyim çözemedim başınıza geldi mi daha 5+4 günlük
Oldu oldu o da oldu akıntılar artıyor hem akışkan hem su gibi hatta altıma kaçırmadım dimi diye düşündüm siz yine terleme demişsiniz 😂😂 6+0 dan selam 🥹😊

Oldu oldu o da oldu akıntılar artıyor hem akışkan hem su gibi hatta altıma kaçırmadım dimi diye düşündüm siz yine terleme demişsiniz
ay aramızda bir gün varmış 🥹😊

Back
X