BETA DEĞERLERİME BAKAR MISINIZ

defnegull

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2025
239
122
18
30
Kızlar merhaba 15 ağustosta 5. Gün tek embriyo transferi oldum.
8.gun 154
10.gun 220
12.gun 630
17.gun 5196 çıktı çok yüksek degil mi
Ama söylede bir durum var tsh degerim yükselmiş 4.09 olmus bu olumsuz etkiler mi doktoruma sordum henüz mesajımı görmedi

8.gun 154
10.gun 220
12.gun 630
Ama söylede bir durum var tsh degerim yükselmiş 4.09 olmus bu olumsuz etkiler mi doktoruma sordum henüz mesajımı görmedi
TSH 2,5 altında kontrolde tutulmalı. Ama artışlarda son da cok artmış sadece..
Olumsuz bişiy yoktur bence, belki de tek yumurta ikizi olmuşlardır.

8.gun 154
10.gun 220
12.gun 630
Benimde tsh sorunum var levitron kullanmıyor musunuz nasıl yükselmiş bu kadar ? Benim doktorum 2.30 un altına düşmeden transfer yapmadı. Beta değerleriniz gayet iyi çok düzenli bir artış olmamış ama düzensizde sayılmaz bu herkes de değişiyor korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum

Benimde tsh sorunum var levitron kullanmıyor musunuz nasıl yükselmiş bu kadar ? Benim doktorum 2.30 un altına düşmeden transfer yapmadı. Beta değerleriniz gayet iyi çok düzenli bir artış olmamış ama düzensizde sayılmaz bu herkes de değişiyor korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum
Evet 25 mg kullanıyorum transferden önce 3 e yakındı zaten ilaçta kullanıyordum ama hic bu kadar yükselmemisti 🥺

Evet 25 mg kullanıyorum transferden önce 3 e yakındı zaten ilaçta kullanıyordum ama hic bu kadar yükselmemisti 🥺
Ben de transfer olduğumda 2 idi hamile kalınca hemen endokrincime gittim 6+5 tim galiba 3 çıktı canım çok sıkıldı ben 50 lik kullanıyordum sanırım hamilelikten kaynaklı oluyor yoksa ilaç kullanırken neden çıksın çıkmaz, hemen 75 e çıkardı Endokrin doktorum. 5 gün sonra kendi jinekologum da 2 çıktı düştü yani hemen. Ama sana tavsiyem her ay endokrinede gitmen ve onunla paralel ilerlemen. Benim 5 hafta sonra tekrar çağırdı mesela.

Ben de transfer olduğumda 2 idi hamile kalınca hemen endokrincime gittim 6+5 tim galiba 3 çıktı canım çok sıkıldı ben 50 lik kullanıyordum sanırım hamilelikten kaynaklı oluyor hemen 75 e çıkardı Endokrin doktorum. 5 gün sonra kendi jinekologum da 2 çıktı düştü yani hemen. Ama sana tavsiyem her ay endokrinede gitmen ve onunla paralel ilerlemen. Benim 5 hafta sonra tekrar çağırdı mesela.
Banada 75 falan verir o zaman anca düşer

Back
X