5AA kaliteydiMaşallah çok güzel değeriniz embriyo kaliteniz nasıldı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5AA kaliteydiMaşallah çok güzel değeriniz embriyo kaliteniz nasıldı acaba
Benım 1890 dı tek oldu.Kızlar 6 eylülde transfer oldum 5. Gün embriyosu tek embriyo transferi. Bugün 12. Gün test günümdü. Beta değerim 1290 çıktı ikiz midir acaba ??
Yaa maşallah sağlıkla büyütünBenım 1890 dı tek oldu.
Sağlam tutunmuş maşallah sağlıkla gelsın![]()
Canım transfer öncesi prolaktin hormonun kaçtıKızlar 6 eylülde transfer oldum 5. Gün embriyosu tek embriyo transferi. Bugün 12. Gün test günümdü. Beta değerim 1290 çıktı ikiz midir acaba ??
Bakılmadı canım bilmiyorum.Canım transfer öncesi prolaktin hormonun kaçtı
Mrb hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin usg çekildiniz mi yani kese yi gördünüzmü değer çok güzel çünküBakılmadı canım bilmiyorum.
Evet çok şükür keseyi gördük sağolunMrb hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin usg çekildiniz mi yani kese yi gördünüzmü değer çok güzel çünkü
Ay maşallah her dk yeni bi pozitif haberi alıyorum bura çok eğlenceli insana moral oluyo şuanda başka larını merak etmekten kendimi unuttum yaEvet çok şükür keseyi gördük sağolun![]()
Çok sağol canım darısı isteyen dileyen herkesin başına olsunAy maşallah her dk yeni bi pozitif haberi alıyorum bura çok eğlenceli insana moral oluyo şuanda başka larını merak etmekten kendimi unuttum ya![]()
Merhaba bende 4+4 günlüküm kese ne zaman gördünüz acaba kaçıncı haftada doktorum 10 gün sonra dedi bizeEvet çok şükür keseyi gördük sağolun![]()
5+2 de karından ultrasonla gördük. Bugün 6+3 te kalp atışını duydum şükürMerhaba bende 4+4 günlüküm kese ne zaman gördünüz acaba kaçıncı haftada doktorum 10 gün sonra dedi bize
Acaba tam 5 haftalıkken görünürmü sizin ikizmiydi tekmiydi5+2 de karından ultrasonla gördük. Bugün 6+3 te kalp atışını duydum şükürdarısı başınıza
![]()
Tek benim. Beta değerim yüksekti ama belki ondan erken görmüşümdürAcaba tam 5 haftalıkken görünürmü sizin ikizmiydi tekmiydi
3 gün embriyosu için çok normal bir değer,daha 3 gün var , inşallah bebesleriniz sizinledir..Benimde yarın test günüm...3 gün embriyosu..merhabalar 25 eylülde 3.gün taze embriyo transferi yapıldı.dün kan verdim 9,3 geldi .çok erken olduğu için normal diyorlar dua edin ne olur sağlıklı büyüsün .6 ekim kan verme tarihimdi normalde .o zamana kadar kaça yükselmesi gerekiyor
Tek benim. Beta değerim yüksekti ama belki ondan erken görmüşümdür
3 gün embriyosu için çok normal bir değer,daha 3 gün var , inşallah bebesleriniz sizinledir..Benimde yarın test günüm...3 gün embriyosu..![]()