Beta değerleriniz

Susuisa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2020
129
80
13
Kızlar adete 6 gün var beta 15. Sizlerin nasıldı?

Ben geçen ay kimyasal yaşadım 20’sinde kanamam başladı. Bu ay 20’sinde kan verdim benim de 15 çıktı. Bakalım hayırlısı 🥰

6 gün kala 15 çok iyi, erken döllenme olmuş belli ki benim battan 1 gün önce 56.3 çıkmıştı
inşallah ikinizinde sağlıklı artar kızlar 🥰

Ben geçen ay kimyasal yaşadım 20’sinde kanamam başladı. Bu ay 20’sinde kan verdim benim de 15 çıktı. Bakalım hayırlısı 🥰
Yaaaaa bende geçen ay kimyasal yaşadımm😘 aynıyız demekki inşallah bu defa sevincimiz kursağımızda kalmayacak benim kanama şubat1 de baslamıstı

Yaaaa inşallah geçen ay kimyasal yaşadım ondan korkuyorum. Maşallah sizede❤️😘

6 gün kala 15 çok iyi, erken döllenme olmuş belli ki benim battan 1 gün önce 56.3 çıkmıştı
inşallah ikinizinde sağlıklı artar kızlar 🥰
Yaaaa inşallah geçen ay kimyasal yaşadım ondan korkuyorum. Maşallah sizede❤😘

Adet olmıyordum ben ( çıkolata kisti için tedavı gordum ılaclar gecıcı menopoza soktu benı)
Aaaa adet olmadan gebe kaldınız maşallah. Bi arkadaşımda öyle çocuğu olmaz diye üzülüyor

Aaaa adet olmadan gebe kaldınız maşallah. Bi arkadaşımda öyle çocuğu olmaz diye üzülüyor
Ama ben ilaçlardan dolayı adet olamadım 9ay kadar böyle 2/3 ayda bi kahverengi aktı yoksa hep düzenliydi adetlerim oluyordum normalde birde femera kullandım (ilaçlardan biri) o yumurta büyütücüymüş meğer, progestan kullandım rahim içini hazırlıyormuş meğer gebelik için, kist içindi güya😹😹😹😹😹😹😹 ah bu doktorlar

Back
X