Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaa bende geçen ay kimyasal yaşadımmBen geçen ay kimyasal yaşadım 20’sinde kanamam başladı. Bu ay 20’sinde kan verdim benim de 15 çıktı. Bakalım hayırlısı![]()
6 gün kala 15 çok iyi, erken döllenme olmuş belli ki benim battan 1 gün önce 56.3 çıkmıştı
inşallah ikinizinde sağlıklı artar kızlar![]()
Yaaaa inşallah geçen ay kimyasal yaşadım ondan korkuyorum. Maşallah sizede❤6 gün kala 15 çok iyi, erken döllenme olmuş belli ki benim battan 1 gün önce 56.3 çıkmıştı
Çok sağolun Allah razı olsun6 gün kala 15 çok iyi, erken döllenme olmuş belli ki benim battan 1 gün önce 56.3 çıkmıştı
İnşallah kardeşim inşallahYaaaaa bende geçen ay kimyasal yaşadımmaynıyız demekki inşallah bu defa sevincimiz kursağımızda kalmayacak benim kanama şubat1 de baslamıstı
Ben hamıleyım suanKızlar adete 6 gün var beta 15. Sizlerin nasıldı?
MaşallahBen hamıleyım suanılk hcg 338 ıkıncı hcg 2066ydı
Adet olmıyordum ben ( çıkolata kisti için tedavı gordum ılaclar gecıcı menopoza soktu benı)Maşallahilk betayı adeti kaç gün geçe baktınız?
Aaaa adet olmadan gebe kaldınız maşallah. Bi arkadaşımda öyle çocuğu olmaz diye üzülüyorAdet olmıyordum ben ( çıkolata kisti için tedavı gordum ılaclar gecıcı menopoza soktu benı)
Ama ben ilaçlardan dolayı adet olamadım 9ay kadar böyle 2/3 ayda bi kahverengi aktı yoksa hep düzenliydi adetlerim oluyordum normalde birde femera kullandım (ilaçlardan biri) o yumurta büyütücüymüş meğer, progestan kullandım rahim içini hazırlıyormuş meğer gebelik için, kist içindi güyaAaaa adet olmadan gebe kaldınız maşallah. Bi arkadaşımda öyle çocuğu olmaz diye üzülüyor