• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta düşmesi

meleklerimmm3

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
18
Arkadaşlar merhaba iki gün önce kan verdim beta 60 di şimdi bugun kan verdim 41 e düşmüş artmamış kimyasal mi yaşıyorum düşük mü şuan kanamam da yok ağrımda yok kadin dogum doktorundan saat 1 buçuk randevu aldim bilgisi olan yazabilir mi ?

Pazartesi bir daha verecegim kan pazartesi belli olucak kimyasal olduğu zaman kanama kediliginden mi oluyor hic bir belirtim yok

Bende kimyasal geçirdim normal âdet gibi kendiliğinden çıkıyor ağrısıda normal adet ağrısı gibi korkma yani
Teşekkür ederim ozaman kanamayı bekleyeceğiz şimdi yine test yaptim koyulasmiyor 2. Çizgi ayni duruyor silik.

Eklentiler

• 1000223203.webp
    1000223203.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 7
Ümidini kesme tanıdığım biri düşen değerini süt Yumurta folik asit kulanarak 5 düşen değerini yükseltip sağlıkli bir hamileliğe ulaştı
İnşallah folik asit kullsniyorim d vitamini diyet yapiyorum sekerim 94 daha ne yapacagim bilmiyorum bunuda kaybedersem 4. Düşük olucak Bence hersey Allah'tandır Allah istemedikçe bizler boşa çabalıyoruz gerçekten

İnşallah folik asit kullsniyorim d vitamini diyet yapiyorum sekerim 94 daha ne yapacagim bilmiyorum bunuda kaybedersem 4. Düşük olucak Bence hersey Allah'tandır Allah istemedikçe bizler boşa çabalıyoruz gerçekten
Aa çok üzüldüm canım ya Allah inşallah kucağını boş bırakmas Ümidini kaybetme canım 🙏🏻🥺

Arkadaşlar merhaba iki gün önce kan verdim beta 60 di şimdi bugun kan verdim 41 e düşmüş artmamış kimyasal mi yaşıyorum düşük mü şuan kanamam da yok ağrımda yok kadin dogum doktorundan saat 1 buçuk randevu aldim bilgisi olan yazabilir mi ?
Evet kimyasal olmuş

Back
X