- 9 Ağustos 2020
- 590
- 219
- 103
- 29
- Konu Sahibi Tugraderya
-
AcillllArkadaşlar beta değerlerim tarihleri ile
20 Ekim - 79
22 Ekim - 198
24 Ekim - 536
27 Ekim - 707 (özel klinikte bakıldı)
28 Ekim - 672
31 Ekim 1629
Bu şekilde sadece bi tanesi farklı merkezde diğerleri aynı hastanede bakıldı beta 536 çıktığı gün önce lekelenme ile kanama başladı çok yoğun kanamam var. Doktor bugünkü sonucu görmedi ben kanı verip eve geldim bana kanı ver pazartesi gel demişti ne yapacağım şimdi ben düşmeye başladı kimyasaldır diyordum ama yine dış gebelik geçirmekten korkuyorum ya yaşayanlar varmı böyle bi durum yardımcı olın lütfen
Çok teşekkür ederim canım ne yapacağımı bilmiyorum artık hastaneye git gel yoruldum çocuklarımda var onları bırakacağım biyerde yok ilçede oturuyorum oturdugum yerdeki acılde kadın doğum yok en yakın kadın doğum olan hastane 2 saat bana. İnşallah dış gebelik değildir 4 yıl önce geçirdim bir tüpüm alındı amelıyatla yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumCanım geçmiş olsun blgim yok ama bir acile mi gitsen bilemedim bir yükselip bir düşmesini dış gebeliğe bağlıyorlar ama bilgim de yok canım insallah öyle değildir
Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah öyle değildir.. bilgim yok ama üstte kalsınbelki bilen bir arkadaş görüp yazar..Çok teşekkür ederim canım ne yapacağımı bilmiyorum artık hastaneye git gel yoruldum çocuklarımda var onları bırakacağım biyerde yok ilçede oturuyorum oturdugum yerdeki acılde kadın doğum yok en yakın kadın doğum olan hastane 2 saat bana. İnşallah dış gebelik değildir 4 yıl önce geçirdim bir tüpüm alındı amelıyatla yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Evet inşallah yaşayanlar varsa yazar belki çok teşekkür ediyorum canımCanım benim Allah yardımcın olsun inşallah öyle değildir.. bilgim yok ama üstte kalsınbelki bilen bir arkadaş görüp yazar..
Gayet iyi artmış aslında ama kanama korkutur insanı. Şuan kanamanız devam etsin muhtemelen kimyasaldır.Pzt doktora gidin en azından tüpte falan bişey varmı bakarArkadaşlar beta değerlerim tarihleri ile
20 Ekim - 79
22 Ekim - 198
24 Ekim - 536
28 Ekim - 672
31 Ekim 1629
Bu şekilde sadece bi tanesi farklı merkezde diğerleri aynı hastanede bakıldı beta 536 çıktığı gün önce lekelenme ile kanama başladı çok yoğun kanamam var. Doktor bugünkü sonucu görmedi ben kanı verip eve geldim bana kanı ver pazartesi gel demişti ne yapacağım şimdi ben düşmeye başladı kimyasaldır diyordum ama yine dış gebelik geçirmekten korkuyorum ya yaşayanlar varmı böyle bi durum yardımcı olın lütfen
Ama kimyasalda yükselme olmaz deniyor yani düşüşe geçer sürekli düşmeye devam eder diye duymuştumGayet iyi artmış aslında ama kanama korkutur insanı. Şuan kanamanız devam etsin muhtemelen kimyasaldır.Pzt doktora gidin en azından tüpte falan bişey varmı bakar
Canım bi düşüp bi yükselme ve kanama dış gebeliği andırıyorArkadaşlar beta değerlerim tarihleri ile
20 Ekim - 79
22 Ekim - 198
24 Ekim - 536
28 Ekim - 672
31 Ekim 1629
Yükselir ve düşer.Dış gebelikte bi artar bi düşer bi artar bi düşer.Ama kimyasalda yükselme olmaz deniyor yani düşüşe geçer sürekli düşmeye devam eder diye duymuştum
Acile gidin. Dış gebelik ihtimali var tabi gidin ne varsa erken müdahale edilsin ptesiye çok varArkadaşlar beta değerlerim tarihleri ile
20 Ekim - 79
22 Ekim - 198
24 Ekim - 536
28 Ekim - 672
31 Ekim 1629
Anladım umarım dış gebelik değildir eşimle görüşüp akşam acile gidecegım inşallahCanım bi düşüp bi yükselme ve kanama dış gebeliği andırıyor. Veya düşük yapıyorsun içeride parça kaldı o betayı yükseltebilir hertürlü acil doktora gitmen gerek artık varsa kese görünür yoksa ona göre önlem alınması lazım
Evet bende beklemeyeceğim akşam acile gidicem umarım dış gebelik değildirAcile gidin. Dış gebelik ihtimali var tabi gidin ne varsa erken müdahale edilsin ptesiye çok var
Umarım değildir naptınız gittinizmiAnladım umarım dış gebelik değildir eşimle görüşüp akşam acile gidecegım inşallah
Gittim ama şaka gibi boşu boşuna gittim durumu anlattım beta değerlerimi falan kanamam olduğunu söyledim düşük yapıyorsun dediler kan bile almadan pazartesi polikinlige gel dedi ben zaten pazartesiyi beklememek için geldim dış gebelik geçiriyorsam ve başıma bişey gelirse sorumlusu sizsiniz dedim ve çıktım şikayettede bulunucam yarın özel klinikteki doktoruma gitmeye çalışıcam devlet hastanesine adım bile atılmaz artık gercektenUmarım değildir naptınız gittinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?