Korkma sakin ol bende kimyasal gebelik gecirdim ama beta hic 100un ustunde gormedim adet gecikmemin 5. Gunu hafif agri baslamisti 6. Gunu adet oldum aksama dogru pıhtı seklinde attım. O pıhtıyı atana kadar belden altimi sanki kesiyolarmis gibi agri ve acı vardi agliyordum. Pihti cikinca regl sancisi olur ua biraz biraz o sekilde devam etti sabaha normale dondum ama o adetim baya baya asiri sekilde yogun gecmisti.. ama dert etme kimyasal gebelik ust uste 3den fazlasi olursa doktora gorunmek yeterliymis onun disinda bi problem yokmis hem devlet soktoru hem ozelde doktorlar ayni seyi soylemislerdi o zaman, 2 ay sonrada gebe kalmistim (3 ay olmak uzere gelisimi durmustu) kurtaj gordum sonrasinda 5 ay gecti tekrar hamile kaldim suan beta cok dusuk vr yuzde 66 artısla evam ediyor harin yine vericem bakalim nasil bi srtis var ya dıs gebelik yada kimyasal geciricem sanirim kendimi aglasamda uzulsemde buna hazirliyorum yapcak bir sey yok Rabbimin vardir bir bildigi insallah sana bana isteyen bekleyrn herkese nasip etsin Rabbim tez zamanda