beta hakkında bir sorum var lütfen bakarmısınız???

semayl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
40
1
96
Tokat
kızlar ben 15.08 de beta yaptırdım 41 çıktı 17.08 yaptırdım 43 çıktı 18.08 yaptırdım 79 çıktı doktor dış gebelik veya boş gebeliktir diyo ama ben bu testi pazartesi hiç yaptırmamış olsaydım normal dicekti hiç bişe anlamadım.bir fikri olan varmı?

Bence başka bir doktora daha görün. Bu tür konularda her doktor farklı konuşuyor. Adetinin üzerinden kaç gün geçti

kızlar ben 15.08 de beta yaptırdım 41 çıktı 17.08 yaptırdım 43 çıktı 18.08 yaptırdım 79 çıktı doktor dış gebelik veya boş gebeliktir diyo ama ben bu testi pazartesi hiç yaptırmamış olsaydım normal dicekti hiç bişe anlamadım.bir fikri olan varmı?

canım normalde beta hcg nin hamile bayanlarda 2 kat artarak gitmesi gerekir 1 hafta sonrada 1500 ü geçmesi gerekir. dışgebeliklerde aksine çok yavaş artar. ama gene belli olmaz canım benim yaratan rabbim verir inşallah gönlünü ferah tut

17.08 ve18.08 hemen hemen ikiye katlamış bence.Testini erkenmi yaptırdın canım.12. gün yapılan testte 40 50 civarı normal gebelik demişti benim doktorum ve iki günde ikiye katlarmış senin durumun normal gibi başka doktorada görün bence. Hayırlı olsun...

canım ben zaten pcosluyum 2.5 aydır adet olmuyorum ne zaman oldu bilmiyorum ama o 17 sinde olan testi diğerlerinden farklı bir yerde yaptırdım bu işten bişe anlamadım bakalım artık nolucak

canım ben zaten pcosluyum 2.5 aydır adet olmuyorum ne zaman oldu bilmiyorum ama o 17 sinde olan testi diğerlerinden farklı bir yerde yaptırdım bu işten bişe anlamadım bakalım artık nolucak

naptın güzelim ya doktor herbirini başka yerde yaptırdığını bile bile sana bişey söyleyemez. bana doktorum nerede başladıysan tahlillerini orası yapsın özel başka sağlık ocağı başka ssk başka sonuç çıkarır tahslillerini sabit bir yere baktır yanılmayalım dedi. yapma öyle tek bir yerde yaptır hepsini

naptın güzelim ya doktor herbirini başka yerde yaptırdığını bile bile sana bişey söyleyemez. bana doktorum nerede başladıysan tahlillerini orası yapsın özel başka sağlık ocağı başka ssk başka sonuç çıkarır tahslillerini sabit bir yere baktır yanılmayalım dedi. yapma öyle tek bir yerde yaptır hepsini

canım zaten sadece 17 sinde olanı başk yerde yaptırdım ondan doktora bahsetmedim merktan yaptırdım yükseliyor mu diye yarın şimdi 17 sinde yaptırdığım yerde tekrar yaptırıp karşılaştırıcam düzenli bir artış vr mı die

canım zaten sadece 17 sinde olanı başk yerde yaptırdım ondan doktora bahsetmedim merktan yaptırdım yükseliyor mu diye yarın şimdi 17 sinde yaptırdığım yerde tekrar yaptırıp karşılaştırıcam düzenli bir artış vr mı die

canım benim inşallah çok yükselmiştir. elini karnına koy el mübdi de yoktan var eden ramazandayız rabbimiz dualarımı duyar :46:

17.08 yaptırdım 43

18.08 yaptırdım 79

sadece 1 gün için iyi artmış bi değer.. 2 günde 86 filan olması gereken değer sende 1 günde 79 olmuş bence iyi.....

inşallahhh bebişin doğru yerde sağlıkla büyümeye devam ediyodur:)

Back
X